Leskó Anna

Mozgás oktatással és egészség megőrzéssel foglalkozom, különös tekintettel a női és férfi egészségmegtartás területére.


Gerinctornát, jógát, harcművészetet, Funkcionális Intim Tréninget, MediBallt tanítok. Foglalkozok természetes hormonegyensúly tanácsadással.  Az ország több pontján tartok előadásokat,  tréningeket. 

A gyógytestnevelés szak után még számos alternatív mozgást, illetve terápiát  tanultam: így 25 éve jógát, Alexander módszert, sportmasszázst, reflexológiát, később intim tornát,  természetes hormonegyensúly tanácsadást…   

A mozgás szeretete már fiatalon a sejtjeimbe ívódott.  Szerencsésnek érzem magam, hogy a kyokushin karate legfelívelőbb időszakában versenyezhettem eredményesen 11 éven át, válogatott szinten. Kitartásra, céltudatosságra, eredményességre nevelt ez az időszak. A tanítás vonzása és a közösség építése néhány kiváló, karizmatikus,  igazi pedagógus EMBERNEK  köszönhetően erősödött bennem. Elvégezve a biológia-testnevelés szakot, megtapasztalva az élsport minden szépségét és nehézségét a figyelmem egyre inkább a sporttól az egészség megőrzés ill.  rehabilitációs lehetőségek felé fordult. Fantasztikus dolog, hogy 3 éves kortól a szép korúakig, az eredményes, egészséges  sportolótól a fogyatékkal élőkig, vagy a mellműtöttekig mindenféle emberrel foglalkozhatok.  

Mottóm: Tanulni folyamatosan és  tanítani hitelesen. 

Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Scroll to Top