SARASVATI OKTATÁSI KÖZPONT

Ha már régóta vágysz arra, hogy egy olyan csapat része legyél, ahol jó emberek vannak, és akik szakmailag és emberileg is tanítják, támogatják egymást, akkor a legjobb helyen jársz: A SARASVATI OKTATÁSI KÖZPONTNÁL

Bizonyára te is észrevetted, hogy egyre szaporodnak a mindenféle jógát, spirituális tanokat, holisztikus gyógyászati ismereteket kínáló iskolák. Mivel az ősi tudás és ősi ismeretek, irányzatok egyre népszerűbbek, egyre nagyobb felelősség ennek a tudásnak a helyes átadása.

Egy felmérésünk alapján a frissen végzett oktatók több mint fele retteg attól, hogy mi történik, ha egy nem egészséges ember téved be az órájára, mert nem tud mihez kezdeni azokkal akik a gyógyulás reményében fordulnak például a jógához. A jógaoktatók felének, kétharmadának pedig fogalma sincs arról, hogy egy egészségügyi gondokkal rendelkező embernek akár komoly problémát is okozhat az oktató rosszul megválasztott jóga gyakorlata. Amikor pedig megtörténik a baj, akkor a: „Nem volt elég hajlékony, figyelmes, alázatos stb. vagy neki nem való a jóga” legyintéssel hajlamosak mindezt elintézni.

A Sarasvati Oktatási Központ célja, hogy hiteles, valós tudást szerezz VALÓDI tapasztalattal rendelkező és jól képzett oktatóktól.

A Sarasvati Oktatási Központ képzései nemzetközileg regisztrált és akkreditált képzések, a világ minden táján elfogadott, Nemzetközi Yoga Alliance Diplomát is biztosító komoly szakmai ellenőrzés alatt álló Nemzetközi Kurzusok.

Így ha eljössz hozzánk, nemcsak jó emberekből és kiváló szakemberekből álló csapat része leszel, ahol folyamatosan biztosítjuk számodra a folyamatos fejlődési és tovább tanulási lehetőséget, hanem bátran és magabiztosan tudsz majd segítséget és megoldást nyújtani a hozzád fordulóknak, megfelelő oktatási végzettséggel.

A Sarasvati Oktatási Központ által felépített oktatási rendszer egymásra épülő modellekből áll. Képzéseink lefedik az ember teljes életciklusának életfázisait a születéstől egészen az idős korig. Elkötelezettek vagyunk a Sarasvati JÓGA ÉLETPÁLYA MODELL® bevezetésében.

Oktatóképzési moduljaink úgy épülnek fel, hogy a hallgató az alap 350 órás tradicionális jógaoktatói képzéssel teljes átfogó képet szerezzen a Jógáról. Az alapképzésre épülő további un. továbbképzéseinkkel (50, 100 és 200 órás) a diák ki tudja egészíteni, bővíteni tudását, mellyel, mint jógaoktató egyre magasabb tudásszintre tud lépni, és erről igazolható módon nemzetközi oklevelet is kap.

A Master diplomához szükséges 500 órás képzést akár két képzésünkkel is el lehet érni. (Pl. 350 órás tradicionális jógaoktatói és 200 órás női jóga oktatói képzéssel).

A nagymester (Grandmaster) fokozatot min. 1.000 órás igazolással lehet elérni.

“A Jóga tudás. A tudás bölcsesség. A bölcsesség békesség.”

Együttműködő partnereink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj első kézből képzéseinkről, hasznos tartalmainkról. Iratkozz fel értesítőnkre.

Scroll to Top