Csapatunk2

DR. KOTROCZÓ ANIKÓ

Sarasvati Alapítvány kuratóriumának elnöke és a központ szakmai vezetője.
(Grand master yoga teacher – 5000 hrs)

info@sarasvati.hu

Végzettségei: Alternatív gyógyászat doktora (jóga, ájurvéda szakirányban), Vaisnava jógamester, Ájurvédikus jógaterapeuta, Birthlight kismama és baba-mama jógaoktató, Egészségfejlesztő terapeuta.

Olvass tovább itt.

DEEPAK ANTHWAL

Rishikeshben, Uttarkhand tartományban él a Himalája lábánál. Sasthri-ként (szankszrit nyelv, a szútrák tudományának szakértője) végzett a főiskolán. Jelenleg a jógikus tudományok szakon szerzi egyetemi MA diplomáját, 2017. nyáron fog végezni.

info@sarasvati.hu

10 éves koromban kezdtem el komolyabban szanszkrit nyelvet, mantrákat és filozófiát tanulni, mivel édesapám neves ácsárja (a szankszrit nyelv, a védikus filozófia szakértője) és szankszrit nyelvet tanít mind a mai napig.

Olvass tovább itt.

deepak1

BACSA TERKA

Vaisnava jógamester, Kismama-babamama jóga oktató, Ájurvédikus jógaterapeuta
(Master yoga teacher – 1000hrs)

terka@sarasvati.hu

2009 óta működöm jógatanárként. Leginkább alkalmazott irányzatokkal foglalkozom: számomra könnyebb egy egyértelműen megfogalmazott cél mentén elindulva csodálkozni rá a jóga és az emberi működés hihetetlen komplexitására.

Olvass tovább itt.

É. NAGY ZSÓFI

Vaisnava jógamester, bodyART oktató, Ájurvédikus jógaterapeuta.
(Master yoga teacher – 1000hrs)

zsofi@sarasvati.hu

2002 óta oktatok. Eleinte aerobikot, rövid ideig pilatest, aztán 2008-ban jött az áttörés és a szerelem: a jóga és a bodyART™. A jógában mindent megtaláltam, amire szükségem van, határokat ad, amik egyszerre precízek és rugalmasan megengedők, amik között szárnyalni és lecsillapodni is lehet. Feltölt és tudatosságot ad.

Olvass tovább itt.

dsc_5643_3
Horváth Zsolt a Sarasvati Oktatási központ jógaoktatója

HEGEDŰS ZSOLT

Vaisnava jógamester, illetve Ájurvédikus jógaterapeuta.
(Master yoga teacher – 1000hrs)

info@sarasvati.hu

Mielőtt aktívan elmerültem a jógában, gyógymasszőri képesítést szereztem. A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán végeztem vaisnava jógamester szakon.

Olvass tovább itt.