Csapatunk

Dr. Kotroczó Anikó

Sarasvati Alapítvány kuratóriumának elnöke és a központ szakmai vezetője

Grand master yoga teacher – (5000 hrs)

Végzettségei: Alternatív gyógyászat doktora (jóga, ájurvéda szakirányban), Vaisnava jógamester, Ájurvédikus jógaterapeuta, Birthlight kismama és baba-mama jógaoktató, Egészségfejlesztő terapeuta.

É. Nagy Zsófi

(Master yoga teacher – 1000hrs)

Vaisnava jógamester, bodyART oktató, Ájurvédikus jógaterapeuta. 2002 óta oktatok. Eleinte aerobikot, rövid ideig pilatest, aztán 2008-ban jött az áttörés és a szerelem: a jóga és a bodyART™. A jógában mindent megtaláltam, amire szükségem van, határokat ad, amik egyszerre precízek és rugalmasan megengedők, amik között szárnyalni és lecsillapodni is lehet. Feltölt és tudatosságot ad.

Király Gabriella

Sarasvati Alapítvány Jóga-, és Oktatási Központ Senior Jóga oktatóképzés vezetője

mozgásoktató. Elsősorban MediBall, Jóga és különféle rekreációs mozgások oktatásával foglalkozom. A sport, a mozgás, a természet szépsége jelenti számomra az élet erő-örömforrását. Aktív sportolói és versenyzői múlttal rendelkezem. Számos hazai és nemzetközi versenyen állhattam dobogóra.

Dr. Udvarvölgyi Zsolt

PhD–történész, szociológus, főiskolai tanár.
Felsőoktatással 2009 tavasza óta foglalkozik, több egyetem és főiskola (Zsigmond Király Főiskola, Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola, Nyugat-magyarországi Egyetem) óraadó oktatója volt, OKJ-s képzések, egyéb felsőoktatási intézmények megbízott előadója.

Kotroczó Manyi

Senior, és gerinc jóga oktató.

Csécs Viktor

2010-2013 között elvégeztem a Körösi Csoma Sándor Magyar Egyetem Egészségfilozófia szakát, ahol a hollisztikus gyógyászat ősi módszereit, és filozófiáját tanultam.

Daxesh Patel

meditációs instruktor

Pataki-Tóth Eszter

Hatha jóga oktató, Kismama és Babás jóga oktató

Várady Réka

Kismama és baba-mama jóga oktató

Deepak Anthwal

jógaoktató

Rishikeshben, Uttarkhand tartományban él a Himalája lábánál. Sasthri-ként (szankszrit nyelv, a szútrák tudományának szakértője) végzett a főiskolán. Jelenleg a jógikus tudományok szakon szerzi egyetemi MA diplomáját, 2017. nyáron végzett. 10 éves korában kezdett el komolyabban szanszkrit nyelvet, mantrákat és filozófiát tanulni, mivel édesapja neves ácsárja (a szankszrit nyelv, a védikus filozófia szakértője) és szankszrit nyelvet tanít mind a mai napig.

Hegedűs Zsolt

jógaoktató

Vaisnava jógamester, illetve Ájurvédikus jógaterapeuta. (Master yoga teacher – 1000hrs)
Mielőtt aktívan elmerültem a jógában, gyógymasszőri képesítést szereztem. A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán végeztem vaisnava jógamester szakon.

Dr Arvind Kumar Chaudhry

M.D.(Ayu.),F.A.G.E.,A.C.E.M.S.(Medvarsity)/ ayurvédikus orvos Dehradunból (India).

Bokrossy Zoltán

A természetgyógyászattal 30 évvel ezelőtt kezdődött a kapcsolatom, amikor egy Gyógynövényboltot nyitottam Gödöllőn. A későbbiekben elvégeztem az akkor még hét éves Natura Holisztikum Szabadegyetemet. Közben háziápolói vizsgát Gyulán, majd Reflexológus, Alternatív fizioterapeuta és Fitoterapeuta szakvizsgát tettem az akkori ETI-ben. Később Természetgyógyász Tanár, Egészségfilozófus végzettséget szereztem.

Girish Mokeri

Girish Mokeri vagyok Keralából, Dél-Indiából. Az elmúlt 4 évben Ayurvéda és Panchakarma specialistaként dolgozom Európában.

Csomóné Lindmayer Katalin

Okleves ThetaHealing konzulens, BodyTalk és Családállító terapeuta, dúla, szoptatás- és szülés körüli támogató, Schüssler-arcdiagnoszta, kismama jógaoktató, Primavera aromaszakértő, cseh és szlovák tolmács és fordító vagyok.

Szabó Gábor

A Sarasvati Oktatási Központban hindu filozófiát oktatok.

Hernyik Lilla

Sokféle sportot kipróbáltam, de mind közül a jóga volt az egyetlen, ami nem csak átmozgat, de fel is tölt energiával. Minél többet foglalkoztam vele, annál jobban éreztem magam: kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lettem.

Bacsa Terka

jógaoktató

(Master yoga teacher – 1000hrs)

Végzettségei: Vaisnava jógamester, Kismama-babamama jóga oktató, Ájurvédikus jógaterapeuta
2009 óta működöm jógatanárként. Leginkább alkalmazott irányzatokkal foglalkozom: számomra könnyebb egy egyértelműen megfogalmazott cél mentén elindulva csodálkozni rá a jóga és az emberi működés hihetetlen komplexitására.

Farkas Zsuzsa

jógaoktató

Tanító – Testnevelő, Tréner és Coach (Gyermekjóga, Yin jóga, Vinyasa Flow jóga oktató) (Master yoga teacher – 1000hrs) Yoga Coaching A Sarasvati® Gyermekjóga, Vinyasa Flow és Yin Oktatóképzés vezetője.

Dr Lalit Chaudhry

ayurvédikus orvos Dehradunból (India)

Leskó Anna

Mozgás oktatással és egészség megőrzéssel foglalkozom, különös tekintettel a női és férfi egészségmegtartás területére. Gerinctornát, jógát, harcművészetet, Funkcionális Intim Tréninget, MediBallt tanítok. Foglalkozok természetes hormonegyensúly tanácsadással.

Ramesh Bhatt

Rishikeshből érkeztem Magyarországra. Az Uttarakhand Sanskrit University-n végeztem tanulmányaimat. BA diplomámat sastriként (védikus filozófia és szertartások szakértője), mesterdiplomámat pedig yogacharya-ként (a jóga tudományának szakértője) szereztem.

Dr. Dóri Edina

anatómiaoktató

Stoffel Csilla

Ápolónőként végeztem, bár az élet másfelé sodort az egészség és az egészségmegőrzés mindig nagyon foglalkoztatott, így kerültem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi karának Rekreációszervező és egészségfejlesző szakára. Nagyon meghatározó három év volt számomra rengeteget tanultam és nagyon szerencsésnek tartom magam, mert az iskola szemlélete megtanított a holisztikus látásmódra.

Juhász Brigitta

Gerincjóga oktató

Scroll to Top