Csapatunk

Dr. Kotroczó Anikó

Sarasvati Alapítvány kuratóriumának elnöke és a központ szakmai vezetője

Grand master yoga teacher – (5000 hrs)

Végzettségei: Alternatív gyógyászat doktora (jóga, ájurvéda szakirányban), Vaisnava jógamester, Ájurvédikus jógaterapeuta, Birthlight kismama és baba-mama jógaoktató, Egészségfejlesztő terapeuta.

BŐVEBBEN

Király Gabriella

jógaoktató

A Sarasvati Senior jóga képzés veztője.

Mozgásoktató, elsősorban MediBall, jóga és különféle rekreációs mozgások oktatásával foglalkozom. A sport, a mozgás, a természet szépsége jelenti számomra az élet erő-örömforrását. Aktív sportolói és versenyzői múlttal rendelkezem. Számos hazai és nemzetközi versenyen állhattam dobogóra.

BŐVEBBEN

É. Nagy Zsófi

(Master yoga teacher – 1000hrs)

Vaisnava jógamester, bodyART oktató, Ájurvédikus jógaterapeuta. 2002 óta oktatok.

A Sarasvati női jóga képzés vezetője.

BŐVEBBEN

Kotroczó Manyi

Senior, és gerinc jóga oktató.

Dr. Udvarvölgyi Zsolt

PhD–történész, szociológus, főiskolai tanár.
Felsőoktatással 2009 tavasza óta foglalkozik, több egyetem és főiskola (Zsigmond Király Főiskola, Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola, Nyugat-magyarországi Egyetem) óraadó oktatója volt, OKJ-s képzések, egyéb felsőoktatási intézmények megbízott előadója.

Csécs Viktor

2010-2013 között elvégeztem a Körösi Csoma Sándor Magyar Egyetem Egészségfilozófia szakát, ahol a hollisztikus gyógyászat ősi módszereit, és filozófiáját tanultam.

Daxesh Patel

meditációs instruktor

Kraszna Péter Miklós Aszanga

jógakoktató (rádzsa jóga)

Vaisnava jógamester (BHF, 2014.), Okleves Iyengar jógaoktató (MIJSz, 2014.), Minősített jógaoktató (MJSz, 2015.), Jógapszichoterápia és életmód tanácsadó (NA, 2015.)

Deepak Anthwal

pandit /hindu pap/, Master jógaoktató

Rishikeshben, Uttarkhand tartományban született a Himalája lábánál. Sasthri-ként (szankszrit nyelv, a szútrák tudományának szakértője) végzett a főiskolán. A jógikus tudományok szakon szerzett egyetemi MA diplomáját, 2017 nyarán végzett. 10 éves korában kezdett el komolyabban szanszkrit nyelvet, mantrákat és filozófiát tanulni, mivel édesapja neves ácsárja (a szankszrit nyelv, a védikus filozófia szakértője) és szankszrit nyelvet tanít mind a mai napig. A Sarasvatiban 2017 őszétől tanít, és vezet hindu szertartásokat.
Az Ashtanga jóga képzés vezetője.

Hegedűs Zsolt

jógaoktató

Vaisnava jógamester, illetve Ájurvédikus jógaterapeuta. (Master yoga teacher – 1000hrs)

A Sarasvati meditáció és vinyasa krama képzés vezetője.

BŐVEBBEN

Bacsa Terka

jógaoktató

(Master yoga teacher – 1000hrs)

Vaisnava jógamester, Kismama-babamama jóga oktató, Ájurvédikus jógaterapeuta. 2009 óta oktatok.

A Sarasvati női jóga képzés vezetője. 

BŐVEBBEN

Bokrossy Zoltán

Természetgyógyász

Elvégeztem az akkor még hét éves Natura Holisztikum Szabadegyetemet. Közben háziápolói vizsgát Gyulán, majd Reflexológus, Alternatív fizioterapeuta és Fitoterapeuta szakvizsgát tettem az akkori ETI-ben. Később Természetgyógyász Tanár, Egészségfilozófus végzettséget szereztem.

Stoffel Csilla

Ápolónőként végeztem, bár az élet másfelé sodort az egészség és az egészségmegőrzés mindig nagyon foglalkoztatott, így kerültem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi karának Rekreációszervező és egészségfejlesző szakára. Nagyon meghatározó három év volt számomra rengeteget tanultam és nagyon szerencsésnek tartom magam, mert az iskola szemlélete megtanított a holisztikus látásmódra.

Szabó Gábor

A Sarasvati Oktatási Központban hindu filozófiát oktatok.

Farkas Zsuzsa

jógaoktató

Tanító – Testnevelő, Tréner és Coach (Gyermekjóga, Yin jóga, Vinyasa Flow jóga oktató) (Master yoga teacher – 1000hrs) Yoga Coaching A Sarasvati® Gyermekjóga, Vinyasa Flow és Yin Oktatóképzés vezetője.

BŐVEBBEN

Dr Arvind Kumar Chaudhry

M.D.(Ayu.),F.A.G.E.,A.C.E.M.S.(Medvarsity)/ ayurvédikus orvos Dehradunból (India).

BŐVEBBEN

Dr Lalit Chaudhry

ayurvédikus orvos Dehradunból (India)
BŐVEBBEN

Csomóné Lindmayer Katalin

Okleves ThetaHealing konzulens, BodyTalk és Családállító terapeuta, dúla, szoptatás- és szülés körüli támogató, Schüssler-arcdiagnoszta, kismama jógaoktató, Primavera aromaszakértő, cseh és szlovák tolmács és fordító.

Leskó Anna

Mozgás oktatással és egészség megőrzéssel foglalkozom, különös tekintettel a női és férfi egészségmegtartás területére. Gerinctornát, jógát, harcművészetet, Funkcionális Intim Tréninget, MediBallt tanítok. Foglalkozok természetes hormonegyensúly tanácsadással.

Ramesh Bhatt

Rishikeshből érkeztem Magyarországra. Az Uttarakhand Sanskrit University-n végeztem tanulmányaimat. BA diplomámat sastriként (védikus filozófia és szertartások szakértője), mesterdiplomámat pedig yogacharya-ként (a jóga tudományának szakértője) szereztem.

Dr. Dóri Edina

anatómiaoktató

Scroll to Top