Bokrossy Zoltán

Bokrossy Zoltán vagyok. A természetgyógyászattal 30 évvel ezelőtt kezdődött a kapcsolatom, amikor egy Gyógynövényboltot nyitottam Gödöllőn. A későbbiekben elvégeztem az akkor még hét éves Natura Holisztikum Szabadegyetemet. Közben háziápolói vizsgát Gyulán, majd Reflexológus, Alternatív fizioterapeuta és Fitoterapeuta szakvizsgát tettem az akkori ETI-ben. Később Természetgyógyász Tanár, Egészségfilozófus végzettséget szereztem. Ekkor ismertem meg Anikót, akivel azóta is tart szakmai együttműködésünk és baráti kapcsolatunk.

Közben vezettem a Szabadegyetem budapesti tagozatát. 2006-tól a megalapítottuk a Természetes Gyógymódok Egyesületét melynek azóta is elnöke vagyok, annak irányításával egy Szabadegyetemet mely Magyarország legnagyobb komplex természetgyógyász képzését adja. Az elmúlt 20 évben több természetgyógyász rendelőt alapítottam és vezettem, valamint sok nagyvárosban és több iskolán a természetes gyógymódok valamely ágát tanítottam. A Veszprémi és a Szegedi Egyetemen Egészségtan-tanári diplomát szereztem.

2012-ben megkaptam a nemzetközi Doctor of Alternative Health címet.

2013-ban Ayurvédikus Terapeuta és Pancsakarma Technikus végzettséget szereztem.

Rendszeresen előadásokat tartok iskolákban, óvodákban pedagógusoknak az egészséges táplálkozásról, egészséges életmódról.

A jógát az Ayurvédikus tanulmányaim alatt ismertem meg, az egyik legjobb egészségmegőrző módszernek tartom és nagy megtiszteltetés Magyarország legjobb jóga iskolájában tanítani. Köszönöm a lehetőséget!

Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Scroll to Top