JÓGAKISOKOS – parivrtta upavistha konasana

JÓGAKISOKOS – parivrtta upavistha konasana

EZ AZ A TERÜLET, AMELY A NYÚJTÁS HIÁNYA MIATT MEREVSÉGET ÉS DERÉKFÁJÁST OKOZ!
EZT A TERÜLETET NAPONTA NYÚJTANI KELL, KÜLÖNÖSEN, HA EGÉSZ NAP ÜLSZ. 💁‍♀️
Amikor a test megnyújtásának, megnyitásának és meghosszabbításának megtapasztalásáról van szó, a Parivrtta Upavistha Konasana egyike azoknak a testhelyzeteknek, amelyek valóban segíthetnek elérni ezt az érzést, és célt.
Meghosszabbítja a vádli- és combizmokat, miközben megnyitja a bordakosarat és a csípőt. Ez a testtartás értékes leckét ad nekünk arról az egyensúlyról is, hogy egyszerre menjünk a végletekig, miközben tiszteletben tartjuk a határainkat. ♥️
Anélkül, hogy tovább nyomjuk vagy erőltessük magunkat, mint kellene, inkább fókuszájunk az ászana szándékára, elsődleges céljára.
Ez azt jelenti, hogy a testtartás egy aspektusára összpontosítsunk minden egyes gyakorlás alkalmával.
A Parivrtta Upavistha Konasana a külvilág számára úgy tűnhet, mint egy olyan póz, amelyben minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megérintsük a lábujjainkat… ami soha nem a célja egyetlen ászanának sem!!
Ehelyett a hangsúlyt át lehet helyezni a külső bordák megnyitására, az alapjainkon keresztüli stabilitás fenntartására, vagy a mellkas és a szív nyitva tartására.
Így a gyakorlás egy teljesen új világát tárja fel, és annak ellenére, hogy már milliószor “végrehajtottunk”, minden órán új és érdekes megtapasztalás lesz. 🕉🧘🏻‍♀️😇🥰

Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Scroll to Top