Hegedűs Zsolt

Hegedűs Zsolt vagyok. Végzettségem vaisnava jógamester, illetve ayurvédikus jógaterapeuta. (Master yoga teacher – 1000hrs)

Mielőtt aktívan elmerültem a jógában, gyógymasszőri képesítést szereztem. A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán végeztem vaisnava jógamester szakon.

A jóga filozófiai és gyakorlati aspektusa teljesen áthatja életem. Vegetáriánus vagyok, nem fogyasztom alkoholt és nem dohányzom. Ezen túlmenően napi szinten gyakorlom az ászanázást, meditációt és pránájámát.

A célom az, hogy minél több embernek segíthessek abban, hogy sikeresen elmélyülhessen ebben a gyönyörű „tudományban”, és mindenki szeme előtt feltáruljon az a végcél, melyhez a jógagyakorlatok csupán eszközként asszisztálnak. A jóga fogalma itt Nyugaton sajnos sokszor csak a különböző testhelyzetek felvételével egyenlő, ugyanakkor ez egy sokkalta komplexebb folyamat, aminek csupán egy pillére az ászana gyakorlás.

Reményeim szerint mindenki, aki részt vesz egy jógaórámon, egy olyan ízzel gazdagodik, aminek vonzereje az Abszolút Tudásban és lelkiségben gyökerezik.

Kívánom mindenkinek, hogy felismerje azt az igazságot, miszerint ez az anyagi test nem azonos a lélekkel, és úgy legyen képes alakítani életét, hogy az összhangban legyen eredeti önvalójával.

hegedu%cc%8bs-zsolt-_1000-hr_certificate

Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Scroll to Top