Az újrakezdés éve – Igazmondás /Szatja/

A 2020-as év meglehetősen megdöbbentő, viszontagságos, hektikus és „felforgató” volt. Ezért úgy döntöttünk, hogy az idei 2021-es évet az ÚJRAKEZDÉS ÉVÉNEK kiáltjuk ki.
Ez azt jelenti, hogy az lekövetkezendő hónapokban /áprilisig/ – a testi, lelki, szellemi megújulás tükrében – a dharma, és a jóga szellemisége szerint közösen megújulunk.
Minden héten hétfőn közzétesszük az adott hét iránymutatását, és tanítását, amelyre az adott héten kiemelten figyelmet kell fordítanotok. És ezt követően ezen elvek szerint kell cselekedni.
Reméljük minél többen csatlakoznak kezdeményezésünkhez! 😊
A hét fókuszában az IGAZMONDÁS áll, melyet nem kell túlmagyarázni, hiszen mindenki tudja mit jelent.
Egy kis segítség az alkalmazásához:
– Számodra érzelmileg közel álló személy iránt mondd el őszinte érzéseidet. Mindenkinek jól esik hallani, hogy mennyire szereted, értékeled a másikat.
– Munkahelyeden munkatársaid, kollégáid, beosztottjaid feladatvégzését evidensek veheted, de köszönd meg azokat az elvégzett feladatokat, amik számodra segítséget jelentenek a mindennapokban és mondd el, hogy ezeket igenis észreveszed, és értékeled.
– Mindennapi életünk során számtanan emberrel találkozunk, akiknek egy KEDVES SZÓ, egy KÖSZÖNÖM nagyon sokat jelent. Ne szűkölködj vele. Nem kerül „semmibe” egy kis figyelmesség, de a másik embernek igen is sokat jelent.
„Aki az igazsághoz való töretlen ragaszkodásban szilárddá vált, annak tettei meghozzák a kívánt eredményt.” (YS 2.36)
A megosztásokat köszönjük! Tegyünk közösen a szebb mindennapjainkért! Namaste.😇🙏🏻🕉

Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Scroll to Top