Találkozás Swami Avdheshanand Giri Ji Maharaja-val és egy együttműködés pillanata

Nagy örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk két álom megvalósulásának pillanatait. 🥰🙏
Az első a ma reggeli órákban történt, amikor Kotroczó Anikónak lehetősége nyílt személyesen találkozni Swami Avdheshanand Giri Ji Maharaja-val, a legfőbb hindu vezetővel (“hindu pápa”), aki a Gurujának a Guruja, és az áldását is megkapta, illetve amire nem számított, hogy a személyes támogatásáról is biztosította Anikót a Magyarországon végzett munkájában. Ezt a pillanatot leírni, szavakba önteni nem lehet.
A Guruja Gurujának áldása leírhatatlan élmény volt számára. 🥰❤️🙏
A másik óriási dolog pedig, ami ehhez képest egy órán belül történt Anikóval az, hogy a Dev Sanskriti Vishwavidyalaya, Haridwar és a budapesti Sarasvati Alapítvány között stratégiai együttműködés köttetett. 🙏🥰🥳
Ennek az együttműködésnek a célja a tudományos, technológiai és oktatási fejlődés előmozdítása a védikus tudományok, az ayurveda, a jóga és a pszichológia területén.
A tiszteletreméltó Dr. Chinmay Pandya, a Dev Sanskriti Vishwavidyalaya, Haridwar kancellár helyettese és Kotroczó Anikó írták alá ezt az együttműködési megállapodást. Ez a partnerség nagy előrelépés a Sarasvati életében, mivel a tudományos és kutatói munka is magas szintre léphet általa, a Sarasvatiban tanulók pedig még magasabb szintű tudásra tehetnek szert az Egyetem bevonásával.
Kijelenthetjük, hogy különleges nap volt ez a mai. ❤️
Mindezek nem jöhettek volna létre a szeretett és támogató magyar és indiai család és barátok, kollégák nélkül.
Hálásak vagyunk a sok támogatásért 🙏🥰

Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Scroll to Top