Női jóga – óraleírás

A mai világunkban a nőknek nem könnyű egyensúlyt és harmóniát teremteni a család a munka a háztartás és az önmagukra valamint a kikapcsolódásra szánt idő között.

Amikor ez az egyensúly felborul, akkor energiánk is megcsappan, amire szükségünk van, hogy helyt tudjunk állni a mindennapokban és képesek legyünk ellátni a feladatainkat, teendőinket. A csökkent energia ráadásul azt az illúziót kelti bennünk, hogy nincs elegendő időnk semmire.

A női jóga rendszeres gyakorlása megtanít elfogadni, sőt szeretni önmagad. Segítségével újra rálelsz értékeidre, belső és külső vonzerőd és kisugárzásod megnő és határozottan élvezni fogod a nőiességed.

A női jóga csodálatos stresszoldó és lazító hatású, ugyanakkor erősít rugalmassá és hajlékonnyá teszi testedet, a fiatalság forrása. Hat a hormonrendszerre, az idegrendszerre, a szív és érrendszerre, az izmokra, csontokra, nyirokkeringésre. Méregteleníti a szervezetet.

A gyakorlatok megszüntetik a diszharmónikus állapotot a szervezetben , harmóniát teremtenek az energetikai rendszerben, gyógyítólag hatnak. A női ivarszervek keringését javítják és vérellátásukat fokozza (PMS tünetek enyhítése).

A női szervek rendellenességét okozó érzelmi és lelki blokkokat oldják, elősegítve a fizika test egészségének megteremtését, helyreállítását. Érzelmi stabilitást eredményeznek.

Tégy önmagadért, gyere el és tapasztald meg magad a jóga áldásos hatásait!

Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Scroll to Top