Női jóga a változókorban

Workshop időpontja: 2019. július 05. (péntek) 16:30-18:30 között.

A változókor a nő életének egy természetes szakasza. Ez idő alatt a hormonrendszer markáns változáson megy keresztül. A női test működése megváltozik, és ez az időszak vegetatív és pszichés tüneteket generálhat. Legjellemzőbb tünetei: rendszertelen, majd elmaradó menstruáció, hirtelen súlygyarapodás, libidó csökkenése, hőhullámok, éjszakai verejtékezés, magas vérnyomás, erős szívdobogás, ami nyugtalan alváshoz vezethet, ami kialvatlanságot eredményezhet, fáradtságot, feszültséget, fejfájást és hangulatingadozást vonhat maga után.

A rendszeres fizikai aktivitás, kiegyensúlyozott táplálkozás segít ezeknek a tüneteknek az enyhítésében, vagy azok könnyebb megélésében.

A klimax (kritikus állapotot jelent) a nő életének egy új szakaszát jelöli. Ez az új szakasz bőven tartogat szépséget és szabadságot az élet több területén is.

A posztmenopauzális időszakban a nők nyugodtabbak, hiszen nincsenek kiszolgáltatva a folyamatosan változó hormonoknak. Több energiájuk marad önmagukra és a szociális kapcsolataikra is. Érettek, kreatívak és tapasztaltak.

A workshop tartja: É. Nagy Zsófia

Ára: 5.000,- Ft, a jelenlegi hallgatóknak 10% kedvezményt adunk!

Jelentkezni: recepico@sarasvati.hu mail címen, vagy a 70/426-3444-es telefonszámon lehet.

Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Scroll to Top