Napfelkelte Napüdvözlet Flashmob

ÉBRESSZÜK EGYÜTT A NAPOT A JÓGA VILÁGNAPJÁN!
2017 óta immár hagyománnyá vált, hogy a Jóga Világnapján napüdvözletekkel köszöntjük a napot a Hősök terén a felkelő Nap fényében.
A program kb. 60 perces, és INGYENES, csupán a jógamatracodat kell magaddal hoznod, semmi mást!
Kezdők és gyakorló jógázók számára egyaránt különleges élmény.
Az eseményt az Amrita Sher-Gil Kulturális Központ (Indiai Nagykövetség) közreműködésével rendezik.
A Sarasvati oktatója, Deepak fogja vezetni a “jóga protokoll” gyakorlatait a napüdvözletek után. 🙏
“Rishikeshben, Uttarkhand tartományban élek a Himalája lábánál. Sasthri-ként (szankszrit nyelv, a szútrák tudományának szakértője) végeztem a főiskolán. A jógikus tudományok szakon szerztem meg egyetemi MA diplomámat szintén Rishikeshben.
10 éves koromban kezdtem el komolyabban szanszkrit nyelvet, mantrákat és filozófiát tanulni, mivel édesapám neves ácsárja (a szankszrit nyelv, a védikus filozófia szakértője) és szankszrit nyelvet tanít mind a mai napig. A családi hagyományokat követve jómagam is neves pandit ( nagy tiszteletnek örvendő tanító, aki a védikus tudományok szakértője) lettem.
Néhány évvel ezelőtt kezdtem el Satrughan Ghatnál (Rishikesh Ramjhula) részt venni a Ganga áratin (szertartáson) Manoj Diwedi felügyelete alatt, amin azóta részt veszek.
Nagy örömömre szolgál, hogy Európában is népszerűsíthetem a jóga tudományát és védikus kultúrát. A Sarasvati Jóga Stúdióban jóga ászanákat, védikus filozófiát, szanszkrit nyelvet, mantra-, és mudratant és védikus szertartástant tanítok.”
Írd be a naptáradba, oszd meg, és hívd meg a barátaidat is! 🙂
Fessük színesre a matracainkkal idén is a Hősök tere szürke kövét!
Szeretettel várunk!

Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Scroll to Top