Maha Shivratri ájszakája

A Maha Shivratri éjszakája hamarosan itt van! 🌙
Ez a hónap legsötétebb éjszakája, és kiválóan alkalmas a jóga- és meditációs gyakorlatokra.
A Shivratri éjszakája azt jelenti, hogy az emberi test hihetetlen energia felszabadulást tapasztal. A hindu bölcsek szerint ez az éjszaka nagyon jótékony hatással van az ember fizikai, mentális és spirituális egészségére, ha egész éjjel ébren marad, miközben gerincét egyenes helyzetben tartja (nem fekve).
Ezen az éjszakán az ember képes olyan spirituális gyakorlatokat végezni, amelyek normális esetben nem lennének lehetségesek azok számára, akiknek a teste, elméje és intellektusa nincs megfelelő állapotban.
Érdemes hát megtapasztalni ennek a csodálatos éjszakának az isteni áldását. Az Úr Siva áldjon meg Mindenkit jó egészséggel, lelki felemelkedéssel és örök boldogsággal! Om Namah Shivaya! 🙏
Ennek az ünnepnek a tiszteletére 2024. március 08-án, pénteken 17 órától a Sarasvati központban (1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61) tartunk egy kis ünneplést, Shivaratri puja-t, arati-t és Rudrabishek-et (különféle szertartások, amelyeket kifejezetten ezen alkalomkor kell végezni), amire mindenkit nagy szeretettel várunk!
A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezes@sarasvati.hu e-mail címen lehet.
Amennyiben támogatnád alapítványunk tevékenységét, vagy a szertartásainkat, akkor az adományokat örömmel fogadjuk.
Ezen a csodálatos napon a Sarasvati Központban fog ünnepelni az ISHA szervezet csapata is, akik élőben közvetítik Indiából SADHGURU programját, így a szertartás után lehetőség lesz hozzájuk is csatlakozni. Ez szintén regisztrációhoz kötött. Regisztráció itt: http://isha.co/msr-24.

Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Scroll to Top