Különleges Váta csomag

Különleges őszi ajánlat a Sarasvatiban

 

Egy nem mindennapi csomagot állítottunk össze nektek a jóga és ayurvéda jegyében! Az ősz mint évszak sok szépséget és finomságot tartogat amit nem esik nehezünkre élvezni, viszont az egyre rövidülő nappalok, az egyre szelesebb, szárazabb és hűvösebb időjárás könnyen a kedvünket szegheti.

A Váta dósa is ezekben a hónapokban az uralkodó és meg is mutatja ismertető jegyeit úgy kívül mint belül. Ennek a kézben tartásához szeretnénk egy Váta Földelő csomagot ajánlani nektek, ami áll egy gyakorlati és elméleti workshopból, és egy több részből álló ayurvédikus kezelésből, melyen Hegedűs Zsolttal és Papp Sebastiannal találkozhattok.

Mit is tartalmaz egész pontosan ez a csomag?

Egyfelől egy két órás workshoppot Hegedűs Zsolt vezetésével aminek az alkalmával elsajátíthattok egy olyan ászana sorozatot ami segít lecsendesíteni az ilyenkor felerősödő Vátát, megfelelő pránájáma gyakorlatot és életviteli, táplálkozási praktikákat amik további segítségetekre lesznek.

Másfelől egy négy eljárásából álló ayurvédikus kezelést ami azon túl, hogy csillapítja a vátát a ti egyéni prakrititekhez van igazítva. Ezentúl olyan egyszerű, otthon végezhető praktikákat is megismerhettek amik nem csak erre az időszakra vonatkozóan, hanem általánosságban véve is az egészségeteket szolgálják majd. A kezelések alkamával Papp Sebastiannal fogtok találkozni.

 

A csomag ára: 13.500.- Ft

Jelentkezési határidő: október 31.

A workshop november 3-án 16:30-tól 18:30-ig tart.

Az ayurvédikus kezelések pedig egyéni megbeszélés alapján.

Mindez a Sarasvatiban a 1043 Budapest, Gábor László u. 3/b szám alatt.

Jelentkezéssel és további információért keressetek minket személyesen a fenti címen, vagy az alábbi elérhetőségek egyikén:

+36 70 426 3444

recepcio@sarasvati.hu

Várunk benneteket sok szeretettel!

Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Scroll to Top