Karma és trauma újraaktiválása

Tudtad, hogy minden alkalommal, amikor egy be nem gyógyult sebről vagy traumáról beszélsz, újra aktiválod azt az érzelmi, spirituális és fizikai testedben? Ahogy beszélsz, vagy akár csak gondolsz egy régi problémáról, úgy éled meg, mintha most történne. Mivel a tudatalattid nem ismeri a különbséget a jelenlegi tapasztalat és a múltbeli emlék között, minden értelemben a trauma vagy a negatív tapasztalat most történik.
Amikor újra aktiválod a régi fájdalmas emlékeket, gondolataid, szavaid és érzelmeid negatív karmikus energiát hoznak létre, amelyet tudtodon kívül kivetítesz a jövődbe. Ez a karmikus energia még több fájdalmas élményben nyilvánul meg, hasonlóan az eredeti problémához. Más szóval, amikor a problémák megoldatlanul merülnek fel, egy karmikus hurok vagy minta alakul ki.
Minden alkalommal, amikor ez a karmikus minta valós élethelyzetekben manifesztálódik, egyszerre éled át újra az eredeti sebet és a jelenlegi fájdalmat. Amikor ez bekövetkezik, ez egy erőteljes lehetőség arra, hogy a múltbeli sebet a jelenlegi seb gyógyításával gyógyítsuk meg.
Sajnos, amikor egy probléma újra aktiválódik, ahelyett, hogy gyógyulási lehetőségként használnánk, sokan közülünk úgy reagálnak, hogy a sebeket olyan zsibbasztó anyagokkal nyomják le, mint az étel, a drogok, az internet, a Facebook, a TV és a többi figyelemelterelő dolgok hosszú listája.
A meg nem gyógyult problémák elraktározódnak a testben, amíg el nem engedjük őket. A test az érzelmi sebek raktáraként engedelmeskedik, de ez megviseli az áldozatot, különösen, ha a problémák hosszú időn keresztül halmozódnak fel. A sebek testben való tárolása végül meggyengíti a testet, és betegségeket idéz elő, valamint depressziót, fáradtságot, stresszt és súlygyarapodást okoz. A jó hír az, hogy a test készen áll arra, hogy elengedje a problémákat, abban a pillanatban, amikor készen állunk.
Ha egy gyógyítatlan probléma újra aktiválódik, ne nyomd el – szánj rá időt, hogy végre meggyógyítsd. Ez azt jelenti, hogy szándékos teret teremtesz az érzelmeid átélésére, és hagyod, hogy a probléma feldolgozódjon a gyógyulásig. Amint megengeded magadnak, hogy először teljesen átéld ezeket az érzelmeket, ellenállás nélkül, ösztönösen tudni fogod, hogy melyik a megfelelő gyógyuláshoz vezető út számodra.
A sebeket gyógyításra szánják. Nem arra vagyunk teremtve, hogy az életünket azzal töltsük, hogy múltbeli problémákat és sérelmeket cipeljünk magunkkal. A be nem gyógyult problémák nyomasztanak bennünket, és megakadályoznak abban, hogy tudatosan teremtsünk. Csak a személyes problémáink akadályoznak meg minket abban, hogy megtapasztaljuk a legnagyobb lehetőségeinket. A problémák megtartása korlátok közé szorít minket, és így képtelenek vagyunk elérni a “hegytetőt”.
A kollektív tudatosságban végbemenő változások és a bolygón elérhető magasabb energia miatt még soha nem volt ilyen könnyű elengedni a régi problémákat. Valójában a problémák azért jönnek, hogy megoldódjanak. Ez az oka annak, hogy oly sokan közülünk ismerős kihívásokat tapasztalnak. A sebek gyógyulni akarnak, és a problémák fel akarnak szabadulni, de nálunk van az utolsó szó. Mindez nem történhet meg addig, amíg nem álltunk készen és nem vagyunk hajlandóak a megoldásukra.
Arra vagyunk hivatottak, hogy szabadok és tiszták legyünk az érzelmi terhektől. Arra vagyunk hivatottak, hogy határtalan életet éljünk a szeretet és a kreativitás bőségével. Arra vagyunk hivatottak, hogy széttárt karokkal álljunk a hegytetőn – készen arra, hogy befogadjuk a legnagyszerűbb álmainkat. Az Univerzum figyel.! 💖

Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Scroll to Top