Hasizom-regeneráló jóga workshop

Has, illetve törzs izmaink (core izmok) erősítését szolgálja ez a tréning. A core izmok (a hasüreget körülvevő izmok) számtalan feladatot látnak el testünkben. Az egyik legfontosabb funkciójuk a törzs stabilizálása, belső szerveink elmozdulásának megakadályozása (sérv, süllyedések kialakulásának meggátlása), gerinc, deréktájék védelme, valamint várandóság alatt tartják babáinkat.


A tréning kidolgozása során elsősorban a szétnyílt hasizommal rendelkező hölgyek problémájára kerestünk gyógyírt, azonban a megfelelő hasizom kialakítása és megtartása mindenki számára elengedhetetlen.

A Workshopon megismerkedünk több tucat hasizom erősítő asanával, megfelelő alternatívákat kínálunk a népszerű, de kevéssé hatékony hasprés, és a felülés párosnak.

Elsősorban a haránt hasizom erősítésére szolgáló gyakorlatokat tanulunk meg, nagyon színes, változatos gyakorlatsorokkal, amelyekből korra, edzettségi állapotra való tekintettel mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb gyakorlatokat. Több kész gyakorlatsort is bemutatunk a későbbi, egyéni gyakorláshoz.

Kiküszöböljük a tipikus hibákat, amelyek deréktáji fájdalmat vonhatnak maguk után, odafigyelünk a gáti terület védelmére és kondicionálására. A tréning során fokozott figyelmet szentelünk a megfelelő légzésre, testtartásra, és a tréning sikere érdekében a vizualizáció szerepére.

Felsorolás szerűen számba vesszük azokat a gyakorlatokat, amelyeket NE VÉGEZZÜNK, és azt is, hogy miért ne.

A workshop dátuma: 2018. október 20. (szombat) 16:30-tól 19:30-ig


Ára: 5.500,- Ft (a képzés minimum 6 fővel indul)
A részvételi díj magában foglalja a jegyzetet, az eszközök használatát és a program költségét.

A foglalkozást tartja: Kotroczó Zsuzsanna

Jelentkezni a recepcio@sarasvati.hu címen,  vagy a +36 70 426 3444-es telefonszámon lehet.

Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Scroll to Top