Megénekelt tanítások – Az ötödik elem Asharti Szabó Andreával

Miről szól?

Megénekelt tanítások – Az ötödik elem  Asharti Szabó Andreával

Koncert meditációra várunk nagy-nagy szeretettel december 2-án a Sarasvatiba!

Az Idő nem számít. Az időn túli lét értelme, a létezés értelme. Használni azt, akik vagyunk. Megélni a mostot. Az időtlenséget az időben. Amikor összeérnek a síkok és láthatóvá válik a láthatatlan. Lenni az, aki vagy(ok). Látni és érezni a valódit. Titok ez, amely mindig ott volt előtted. Benned és általad. A valódi szeretetet. A közel s a távol mikor egybeér, akkor tudod, hogy megérkeztél. Otthon vagy. Legyen hát!

 

A gyógyulásod kulcsa ez.

A csendben megjelenő Hang által érkeznek a történetek és a tanítások Istenről, a szeretetről, a létezésről, valaha élt emberekről és lényekről, akik többségéről még nem hallottál. Mégis alakítják a sorsunkat, míg rá nem jövünk. Te is Én vagyok!

Ha érzed a hívást, gyere!

Asharti Szabó Andrea vagyok, intuitív énekesnő. Kozmikus kódnyelven énekelek, beszélek. Legalábbis én így hívom. Azért jöttem, hogy támogassalak a változásban. Azért jöttem, hogy emeljem a rezgést, és kinyissalak a valóságra, hogy szabadon szárnyalj. Koncertjeimen mindig az ott lévő hallgatóknak hozom az üzeneteket, ezért azok egyediek és megismételhetetlenek. Az üzenetek a dalaimon, hangomon keresztül érkeznek, melyek hatnak testre, lélekre, szellemre.

Itt tudsz hallgatni tőlem dalokat: https://www.youtube.com/@ashartiszaboandrea

A résztvevők száma korlátozott, ha szeretnél jelen lenni, kérünk foglalj mihamarabb! Köszönjük!

Ez az alkalom nem fekvős meditáció. Persze ha számodra úgy kényelmes, akár fekhetsz is. Öltözz kényelmesen. Vannak székek. Ha úgy érzed, esetleg hozz polifoamot, takarót. A lényeg, hogy érezd kényelmesen magad.

Oktató:

Asharti Szabó Andrea – intuitív énekesnő

Időpont:

2023. december 2. (szombat) 16.30 – 18:00

Helyszín:

Sarasvati Alapítvány, Jóga és Oktatási Központ, 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61. 2. emelet (Alumíniumgyár épülete)

Díja:

Támogató jegy: 5.000 Ft – 7.500 Ft – 10.000 Ft

Lehetőséged és belátásod szerint. 

Jelentkezés és egyéb információk:

Csatlakozás gomb megnyomásával, és a részvételi díj megfizetésével lehet.
Sarasvati Worldwide Ltd. magyarországi fióktelepe
OTP Bank : 11742087-29902169
IBAN szám: HU87 1174 2087 2990 2169 0000 0000
SWIFT/BIC Code – OTPVHUHB
Scroll to Top