Az ajurvédikus táplálkozás jelentősége az emésztőrendszeri betegségek kezelésében workshop

Miről szól?

Az emésztés az egészség egyik alappillére – ha a tűz (Agni) egyensúlya felborul, az számos testi-lelki problémát vonhat maga után. Az ajurvéda ősi tudománya szerint a helyesen megválasztott táplálkozás nemcsak megelőzésre, hanem a már fennálló emésztőrendszeri betegségek enyhítésére és gyógyítására is kulcsfontosságú.

A workshop során megtudhatod:

  • mi az Agni szerepe és hogyan tartható egyensúlyban,
  • milyen étrendi és életmódbeli tényezők járulhatnak hozzá az emésztőrendszer harmóniájához,
  • hogyan ismerhetők fel a különböző testtípusokhoz (dósákhoz) kapcsolódó emésztési sajátosságok,
  • gyakorlati tanácsokat, recepteket és módszereket az emésztési problémák természetes kezelésére.

Ez a program neked szól, ha szeretnél többet megtudni arról, hogyan segíthet a táplálkozás az irritábilis bél szindróma, reflux, puffadás vagy más emésztési zavarok enyhítésében. A workshop gyakorlati útmutatót nyújt, amelyet könnyedén alkalmazhatsz saját életedben is.

Csatlakozz, és fedezd fel, hogyan válhat az étel a mindennapokban is gyógyító erővé!

Oktató:

  • Dr. Anurag Pandey
  • Dr. Kotroczó Anikó

A workshop angol nyelven történik, tolmácsolással.

 

Időpont:

2025. október 04. (szombat) 10.00-12.30

Helyszín:

Sarasvati Oktatási Központ, 2011 Budakalász, Arany János u. 3.

 

Díja:

20.000,- Ft

Jelentkezés és egyéb információk:

Csatlakozás gomb megnyomásával, és a részvételi díj megfizetésével lehet.
Sarasvati Worldwide Ltd. magyarországi fióktelepe
OTP Bank : 11742087-29902169
IBAN szám: HU87 1174 2087 2990 2169 0000 0000
SWIFT/BIC Code – OTPVHUHB
Scroll to Top