Vári Evelin

Már születésem óta két nagyon fontos dolgot tanít nekem az élet, az egyensúly megtalálását és a beengedést, befogadást. Az előbbi abban nyilvánul meg, hogy eltérő a vérkeringés a két oldalamban, ezért az egyik lábam hosszabbra nőtt, mint a másik. Fizikailag ezt a különbséget egy drasztikus beavatkozás oldotta meg, de nem oldotta meg a két oldalam közötti keringési eltérést, nem oldotta meg a csípőm helyzetét és a műtétsorozat egy éves időtartama alatt bizonyos területeken sajnos beszűkült a mozgástartomány.A másik feladatom ennél is mélyebb és összetettebb, de ami közös bennük, hogy a jóga és az energiagyógyászat hozta el számomra a valódi gyógyulást.

Hosszú volt az út, mire rájuk találtam, de a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy minden összefügg, hogy a szellemi és fizikai tapasztalás nem választható szét és ezért a gyógyulás útján is egységként kell rájuk tekinteni. Most már tudom, hogy ezek a tanítások áldásként jöttek az életembe, mert rátereltek Az útra.

Szeretném, ha mások is megtapasztalhatnák, hogy milyen lehetőségek rejlenek a jóga, az ájurvéda és az energiagyógyászat csodálatos rendszerében és megértenék, hogy a változás és a gyógyulás kulcsa valójában bennük rejlik.

Jóga oktatói végzettségek:

  • Hathajóga oktatói képzés –Anahita Jóga és Szellemi Központ – 250 óra
  • Ájurvédikus jógaterapeuta képzés – Sarasvati Jóga- és Oktatási Központ – 200 óra
  • Kismama és baba-mama jóga oktatói képzés – Sarasvati Jóga- és Oktatási Központ – 130 óra
  • Aura Soma konzulens

„Minden emberben benne van az isteni szikra. A lelki érettség foka dönti el, mikor kezdünk kutatni rejtett énünk után. Az, aki nem a saját útját járja, előbb-utóbb megbetegszik, hiszen minden fizikai fájdalom, rossz érzés üzenet a lelkünktől. (…) A lényeg, hogy azzal foglalkozz, ami Te vagy, találd meg az életben a megfelelő segítőtársakat, és teremtsd meg a belső harmóniádat. Csak ez számít, semmi más.” (Szepes Mária)

Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Scroll to Top