Sarasvati nyári jógatábor

Idén egy nem mindennapi jógatáborba szeretnénk invitálni minden kedves érdeklődőt. Igazán különleges programmal! A tábor sajátossága, hogy lehetőséged nyílik különféle jóga órát, irányzatot kipróbálni! Például: yin jóga, vinyasa (flow, és krama), senior jóga, ashtanga, női jóga.

Fókuszban az ájurvéda, a testtípusoknak megfelelő jógaóra. Lesz még ájurvédáról, achetípusokról és egyéb érdekfeszítő témákról szóló kiváló előadások. ÉS fantasztikusan finom vegetáriánus ételekkel!  Továbbá, ami még nem volt… 🙂  indiai kollégáink közreműködésével ájurvédikus előadások, és gerincterápiás kezelések is színesítik a tábor programját.

Időpontja: 2018. július 11-15. (szerda-vasárnap)

Helyszín: Kincsem Lovaspark Attila domb – Tápiószentmárton (2711 Sőregi út 1.)

A helyszín különlegességéről:

Földünk egy sajátos, több forrásból származó geomágnesességgel bír, amit egyrészt a Hold mozgása vált ki, más részben a föld mélyében egyenlőtlenül elhelyezkedő radioaktív anyagok sugárzása.

Az Attila dombon a tapasztalatok szerint sajátos jellemzőkkel rendelkező elektromágneses és radioaktív erőterek alakultak ki. Ezek az erőterek még a föld mélyebb rétegeiben, a geológiai kőzetviszonyok különös rétegződésének az eredményeként indukálnak egy alacsony frekvenciájú modulált másodsugárzást is.

A domb különleges hatására egy beteg ló gyógyulása hívta fel a figyelmet. A szegény állatról már mindenki lemondott. Kiengedték hát a bekerített területre, és várták, hogy csendben elpusztuljon. Aztán mindenki megdöbbenésére a ló néhány nap múlva tökéletes állapotban került elő. Azóta a domb gyógyító erejének híre elterjedt az egész országban és betegek sokasága keresi fel napról-napra és tölt el itt néhány órát. A világhírű csodakanca, Kincsem itt született, kifutója pedig éppen az Attila dombon volt. Többen ezzel magyarázták egyedülálló sikersorozatát. (Kincsem életében egyetlen vereséget sem szenvedett. 54-szer indult versenyen és mind az 54-et meg is nyerte.)

 

  

Költségek: a jógatábor teljes költsége 67.500,- Ft, mely tartalmazza a szállást (2, vagy 3 ágyas szobában), a napi háromszori étkezést (a megérkezés és a távozás napján két étkezést) és a tábori programokon való részvételt.

A helyszínre utazás egyénileg történik.

Egyéb fontos tudnivalók:  

Mindenképpen hozzatok magatokkal:

  • jógamatrac – pár darabot mi is hozunk, de ha van sajátod azt mindenképp hozd Magaddal!
  • pléd vagy pokróc
  • időjárásnak megfelelő jógaruházat
  • napsugárzástól védő krém
  • szúnyog riasztóspray
  • jegyzetfüzet
  • fürdőruha

A tábor oktatói: 

dr Kotroczó Anikó – Alternatív gyógyászat doktora (jóga, ayurvéda szakirányban), Vaisnava jógamester, Ayurvédikus jógaterapeuta, 5000 órás grandmaster jógaoktató
Dr. Arvind Chaudhry – ájurvédikus orvos
Deepak Anthwal – vaisnava jógamester, szankszrit nyelv, és a szútrák tudományának szakértője
Farkas Zsuzsi – 1000 órás master Jógaoktató, Gyermekjóga, Yin jóga, Vinyasa Flow jóga oktató
Király Gabriella 
– Senior és női jóga oktató, mentálhigiéniai szakember, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta
Hegedűs Zsolt– 1000 órás master Jógaoktató, vaisnava jógamester, Ayurvédikus jógaterapeuta, Vinyasa Krama jóga oktató, meditációs instruktor
Csécs Viktor – gerincterapeuta

6_ayurveda3

Mivel a tábor az ájurvéda és az egészségmegőrzés jegyében telik, ezért elmaradhatatlan eleme, hogy a résztvevők megismerjék az ájuvédikus terápiákat, masszázsfajtákat is.

A kezeléseket ájurvédikus terapeuta és shiatsu terapeuta kollégáink fogják biztosítani, melyre előzetesen be kell jelentkezni legkésőbb az érkezés napján.

A kezeléseknek plusz költsége van, mely a választott terápiától függ, a helyszínen fizetendő!

Bővebb információ az ájurvédáról és a kezelésekről: http://www.sarasvati.hu/sarasvati-ayurveda/

Gerincterápiás kezelésekről ITT olvashatsz.

Jelentkezni: jelentkezes@sarasvati.hu mail címen lehet.

Copyright © 2020. Sarasvati Worldwide Ltd. | Minden jog fenntartva.

Adatvédelem | Impresszum

Scroll to Top