Szívnyitó kundalini workshop

 

Időpont: 2017.06.17 (szombat) 17.00-19.00

Krya és meditáció a szívközpontra – kundalini jóga workshop

Gyakorold a mellkas nyitást fizikai szinten, és megtörténik a szív megnyílása lelki-spirituális síkon, mind ez a tudatosság gyakorlásán keresztül.

A jóga művelőjének csodálatos lehetősége, eszköze van arra, hogy a fizikai – lelki- és tudati síkokat összhangba hozza önmagán belül, és ezáltal kiterjessze élete különböző színtereire. A szívközponttal foglalkozó gyakorlatok különleges ereje abban rejlik, hogy a fizikai testünkön keresztül, a súlyos, esetenként romboló érzelmi és gondolati struktúráinkkal dolgozunk. Gondoljunk magunkra, amikor nehéz élethelyzetben vagyunk  külső, vagy belső állapotunk miatt. Megváltozik a testképünk is, a vállaink előre esnek és beszűkül a mozgásuk, a légzés is nehézségbe ütközik. Úgy érezzük, hogy a sok érzelmi tehertől a szívünk megáll, nem bírja a extra munkát, sem fizikai, sem lelki értelemben.

A workshop alatt betekintést nyerhetünk a kundalini jóga technikájába, ahogyan összefűzi a fizikai gyakorlást (krya -gyakorlatsor elvégzését), a lelki és tudati gyakorlással (mantra -zengetésével, meditációval). Mindegyik eleme az érzelmei elakadásainkkal, azok felszabadításával, és elengedésével dolgozik majd, ezáltal segítséget és támaszt nyújthat a nehezebb élethelyzeteinkben.

Készülj kobra, íj, sáska és hal pózra, hosszan kitartva, mozgásokkal összekötve, valamint gyógyulást hozó és szívbéli igaz vágyainkat kivetítő meditációra.

Időpont:
2017. június 17 (szombat)
17.00-19.00

Oktató: Kopeczny Kata

A workshop ára: 3000 Ft.

Jelentkezz a recepcio@sarasvati.hu e-mail címen.

 

 

 

Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Scroll to Top