Hirdetmény

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS MEGÚJULÁSÁRÓL

Tisztelt Hallgatóink, Érdeklődőink!

Társaságunk, a SARASVATI WORLDWIDE Ltd. ezúton kívánja tájékoztatni Önöket arról, hogy Társaságunk elfogadta megújult Adatvédelmi Tájékoztatóját, amely 2018. május 25. napján lép hatályba.

A megújult Adatvédelmi Tájékoztató Társaságunk honlapján elérhető.

A változások a Társaságunk által nyújtott szolgáltatásokat érdemben nem érintik, a módosításokat és új szabályozásokat a jogszabályokban bekövetkezett változások átvezetése (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 számú rendelete – általános adatvédelmi rendelet, GDPR) és a GDPR-nak való megfelelés indukálta.

Társaságunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy biztosítsa Hallgatói és Társaságunk szolgáltatása iránt érdeklődők részére személyes adataiknak zártan kezelését, védelmét és biztonságát. Ennek érdekében Társaságunk minden szükséges és rendelkezésére álló szervezési és technikai intézkedést megtesz, hogy a személyes adatok titkosságát, bizalmasságát és védelmét biztosítsa az érintettek részére.

Amennyiben ezzel összefüggésben bármilyen kérdésük merülne fel, úgy állunk szíves rendelkezésükre az alábbi elérhetőségek (telefon: 70/ 426 3444, e-mail: adatvedelem@sarasvati.hu) bármelyikén munkaidőben, kérjük forduljanak hozzánk bizalommal.

Tisztelettel:

Sarasvati Oktatási Központ

Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Scroll to Top