HANGUTAZÁS ÉS DEEKSHA-MEDITÁCIÓ

Időpont: 2017 május 4, csütörtök, 18.30-20.30

Hangutazás: Hangtálak, csengők és dobok – sokszor hallottuk már, és minden alkalommal csodás élmény. Minden alkalom ad valami mást, amiért érdemes újra és újra megtapasztalni a szférák csilingelő energiáit, a Föld meleg dorombolását, a menny égi hang- és színkavalkádját, a lélek húrjait, a deeksha mindent átható, elementáris erejét. Gyere és hallgasd az érzések finom rezonanciáit.

Deeksha: A deekshát én egyszerűen csak BOLDOGSÁG ENERGIÁnak nevezem. Hatására fejlődik tudatosságunk, személyiségünk, gyógyul testünk és lelkünk, de hatással van érzelmeinkre, emberi kapcsolatainkra, az élethez való viszonyulásunkra is. 

A programon a hangutazás finom, ráhangoló rezgéseit meditáció követi, amely a deeksha átadásában teljesedik ki. A deeksha a fej finom érintésével kerül átadásra. Hatására tisztulnak testünk energiaközpontjai, feloldódhatnak az életünkben tapasztalható elakadások, jelentős hangulati és személetbeli változásokat tapasztalhatunk – így az deeksha (a szanszkrit szó jelentése: áldás), hatása fizikai, érzelmi és szellemi síkon egyaránt tapasztalható. A deekshával való rendszeres munka hatalmas minőségi változásokat hoz életünkbe, és felgyorsul önmagunk megismerésének folyamata.

A programot vezeti: Kabay Boglárka és Nemes Mariann

Ár: 2500,-
Jelentkezz a recepcio@sarasvati.hu e-mailcímen.

 

Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Scroll to Top