Csécs Viktor

1972. májusában születtem Budapesten, és amióta az eszemet tudom foglalkoztat az ember és az őt körülvevő világ viszonya.

2010-2013 között elvégeztem a Körösi Csoma Sándor Magyar Egyetem Egészségfilozófia szakát, ahol a hollisztikus gyógyászat ősi módszereit, és filozófiáját tanultam.

Mivel érdekelt az emberi anatómia, az ember fizikai és szellemi működése, teljesítőképességének fokozása, illetve fenntarthatósága, 2014-2016 között elvégeztem a Nemzetközi Masszász Akadémián a sport- és gyógymasszőri képzést.

A hétköznapi gyakorlatban alkalmazott módszereken túl változatlanul érdekelt ennek a szakterületnek a további lehetősége, ezért kezdtem el az ázsiai masszázstechnikákat tanulmányozni (pl. Yumeiho, Tuina), majd elsajátítottam az oszteopátia és a kiropraktika magasabb tudásszintet igénylő műfogásait Lukszics Ernő gerincterápia, illetve a “német lágy csontkovácsolást” a Dorn-terápia tanfolyamon.

Az emberi test komplexitása miatt további gyakorlati hasznú képzéseken vettem részt, melyek során a nyirok-, ideg- és az energetikai rendszer kezelését is elsajátítottam (nyirokmasszázs, kineziotape, idegkezelés, triggerpont kezelés, köpölyözés stb).

A tanult ismeretekből mindig azokat a technikákat alkalmazom, amelyekkel a legjobb eredményeket tudom elérni az adott személy kezelése során.

Az adott egészségügyi probléma javítása, és a teljes gyógyulás érdekében a különféle terápiás gyakorlatok átadását is célül tűztem ki, ezért 2017. nyarán elvégeztem a Sarasvati jógaközpontban a Gerincterápiás jóga oktatói képzést.

Mivel a test központi része a gerinc -ami nem csupán támasztéka annak, hanem többek közt energiaközpontja is-. ezért egészségének helyreállítása, megőrzése és fenntartása Életkérdés!

Az alábbi kezeléseket végzem:

  1. Dorn-terápia
  2. Csontkovácsolás
  3. Svédmasszázs
  4. Köpölyözés
  5. Ideg kezelés
  6. Triggerpont kezelés
  7. Kineziotape

Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Scroll to Top