Mentális egészség az ájurvéda és jóga segítségével

Miről szól?

Az emberek legalább egyharmada szenved különféle mentális betegségben, mint a depresszió vagy a szorongás egész életük folyamán. Ahhoz, hogy ebből kilábaljunk fel kell ismernünk az okokat, és a gyógyulásra megoldást kell találnunk.

Sajnos az a tapasztalat, hogy részben nincsen meg a megfelelő információ, részben pedig nem tudjuk hogyan is kezdjünk hozzá.

Ezen a workshopon szeretnék rávilágítani egy kicsit tudományosabb szempontból a jóga hatékonyságára a mentális betegségek esetében is.

Fogunk beszélni arról, hogy mit is jelent a neuroplaszticitás kifejezés, miért van jelentősége a jógában, és hogyan járul hozzá a mentális egészségünkhöz.

Beszélünk az agy kémiájáról, és felépítéséről és arról, hogy milyen fantasztikus képessége van az agyunknak a változáshoz, valamint, hogy a testünk “mozgatása” hogyan tudja szabályozni az agyat, és milyen technikák vannak a mentális egészség helyreállítására a jógában. 

Oktató:

dr. Kotroczó Anikó

Időpont:

2020. december 19 (szombat) 16:30-18:30 között

Helyszín:

Online, zárt csoportban. A jelentkezők mailben fogják megkapni a belépési kódot.

Illetve lehetőség van személyesen is részt venni a workshopon, amennyiben az aktuális COVID szabályozás ezt lehetővé teszi.

Helyszín: Sarasvati Oktatási Központ – 1043 Budapest, Gábor László u. 3/b.

Díja:

6.000,- Ft

Jelentkezés és egyéb információk:

Csatlakozás gomb megnyomásával, és a részvételi díj megfizetésével lehet.
Sarasvati Worldwide Ltd. magyarországi fióktelepe
OTP Bank : 11742087-29902169
IBAN szám: HU87 1174 2087 2990 2169 0000 0000
SWIFT/BIC Code – OTPVHUHB
Scroll to Top