Fordított testhelyzetek workshop

Miről szól?

A fordított testhelyzetek, mint például a gyertya vagy a fejenállás, javítják az agy vérellátását, a lábak és a hasi tájék nyirokkeringését, serkentik az agyalapi mirigy működését – s ezen keresztül az egész endokrin rendszert, az anyagcserét és az immunrendszert. Csökkentik a stresszhelyzetek negatív hatásait, a szorongást; viszont növelik az önbizalmat, a koncentrációt és a munkabíró képességet.

A felsoroltakon túl is számos előnyös hatással bírnak, mégis, sokunk rendszeres jógagyakorlásából kimaradnak. Van, aki még az iskolai testnevelésórák rossz emlékeit őrzi velük kapcsolatban, van, aki egy kevéssé előkészített gyakorlat során megsérült, esetleg csak megijedt, s nem mer újra próbálkozni, másokat a bizonytalannak ítélt, új látószöget kínáló pozíciók riasztanak meg, esetleg az erőnlétüket érzik hiányosnak a gyakorlatok kitartásához.

A workshop során fokozatosan építjük fel ezeket az ászanákat, az egészen egyszerűektől elkezdve, felkészítő és rávezető gyakorlatokkal, eszközök segítségével, elméleti információkkal és az önálló gyakorlást segítő tippekkel, annak érdekében, hogy a résztvevők további otthoni jógagyakorlásának szerves részévé válhassanak ezek a kiemelt fontosságú pozíciók.

Oktató:

Hegedűs Zsolt

Időpont:

2020. október 10. (szombat) 16:30-18:30

Helyszín:

Személyes részvétel esetén: Sarasvati Oktatási Központ /1043 Budapest, Gábor László u. 3/b./

ONLINE formában: Online, zárt csoporotban. A jelentkezők mailben fogják megkapni a belépési kódot.

Díja:

6.000 Ft

Jelentkezés és egyéb információk:

Csatlakozás gomb megnyomásával, és a részvételi díj megfizetésével lehet.
Sarasvati Worldwide Ltd. magyarországi fióktelepe
OTP Bank : 11742087-29902169
IBAN szám: HU87 1174 2087 2990 2169 0000 0000
SWIFT/BIC Code – OTPVHUHB
Scroll to Top