Dinamikus flow gyakorlás a jóga világnapja alkalmából

Miről szól?

A jóga világnapja alkalmából Eszter valami mással készül nektek!

Dinamikus flow gyakorlásra invitálunk titeket, amiből a jól ismert ashtanga elemek sem fognak hiányozni! A jógagyakorlások közül talán ez a legkreatívabb mozgásfajta. Egyik mozdulatból következik a másik, az egész egy nagyon dinamikus áramlásként fogható fel, és ez nemcsak az izmoknak, de a figyelmünknek is komoly kihívás.

Az aktív gyakorlást követően picit hosszabb, lazító relaxációra számíthattok.

Időpont: 2023. Június 19-én (hétfőn) 19:00-20:30

A Jóga nemzetközi napja egy modern hagyomány, 2015 óta létezik. Shri Narendra Modi, India miniszterelnökének kérésére az Egyesült Nemzetek Szervezete, az ENSZ 2014-ben döntött arról, hogy a jóga a tudat jótékony alakításának, a szenvedés megszüntetésének, a békés életnek a szimbóluma és módszere, melyre minden év június 21-én világszerte emlékeztetik az embereket. Állásfoglalásában az ENSZ Közgyűlése jóváhagyta, hogy “A jóga holisztikus megközelítést biztosít az egészséghez és a jóléthez, azon túl, hogy egyensúlyt teremt az élet minden területén. A jóga gyakorlásának előnyeiről szóló információk szélesebb körű terjesztése jótékony hatással lenne az emberek egészségére.” Ez a holisztikus egészségügyi forradalom korszakát indukálta, amelyben a figyelem inkább a megelőzésre, mint a gyógyításra irányult.

Az ősi indiai hagyomány felbecsülhetetlen ajándéka, a jóga az egyik legmegbízhatóbb eszköz a testi és lelki jólét fokozására.

Évszázadokkal ezelőtt az egyik legnépszerűbb szanszkrit költő, Bhartrhari, miközben kiemelte a jóga különlegességét, ezt mondta:

„A rendszeres jóga gyakorlásával az ember magába szívhat néhány nagyon jó tulajdonságot, mint például a bátorságot, amely apaként véd, a megbocsátást az anya birtokában és a lelki békét, amely állandó baráttá válik. A jóga rendszeres gyakorlása révén az igazság gyermekünkké, az irgalom nővérünkké, az önuralom testvérünkké, a föld ágyunkká válik, a tudás pedig csillapítja éhségünket.”

Várunk szeretettel Téged is!

Oktató:

Takács-Bablena Eszter (ashtanga vinyasa yoga teacher, kismama és baba mama jógaoktató, gyermekjóga oktató)

Időpont:

Időpont: 2023. Június 19-én (hétfőn) 19:00-20:30

Helyszín:

Sarasvati Oktatási Központ 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61. II.em.

Díja:

3000.-Ft/alkalom

Jelentkezés és egyéb információk:

Csatlakozás gomb megnyomásával, és a részvételi díj megfizetésével lehet.
Sarasvati Worldwide Ltd. magyarországi fióktelepe
OTP Bank : 11742087-29902169
IBAN szám: HU87 1174 2087 2990 2169 0000 0000
SWIFT/BIC Code – OTPVHUHB
Scroll to Top