Vegetáriánus főzőtanfolyam indul Santával!

A Sarasvati Központ jól ismert vegetáriánus szakácsa főzőtanfolyamot indít!

A vegetáriánus táplálkozás manapság egyre népszerűbb, mert változatossága sokakat vonz amellett, hogy egészséges is. Akár vallási-világnézeti okból, akár csak az állatok iránti tisztelet miatt nem eszünk húst, az étkezésben mindenképp a tudatosság és az odafigyelés kell, hogy domináljon.

Ezen a tanfolyamon a vegetáriánus (indiai, olasz és egyéb nemzetközi) konyha ételeit ismerhetik meg a résztvevők, amelyek méltán a legnépszerűbbek a vegetáriánus konyhaművészetben. A résztvevők megismerkedhetnek a különféle konyhák fűszereivel, sütési-főzési technikákkal, és az étkezési kultúrával.

Rizsek, tészták, kenyérfélék, zöldségételek, sós csemegék, fűszeres mártások és egzotikus édességek mellett könnyen elkészíthető, egészséges, olcsó hétköznapi egytálételek is készülnek majd, melyeket a tanfolyamon résztvevők minden alkalommal közösen el is fogyasztanak.

A recepteket úgy állítottuk össze, hogy azok gyors és egyszerű elkészítése a végtelenségig variálhatók legyenek, a szezonnak és az igényeknek megfelelően.

A főzőtanfolyam alkalmanként is látogatható, mert különböző menüsorok kerülnek lefőzésre. Így mindig újabbat tanulhatnak a résztvevők.

Az elkészített ételeket a tanfolyam végén együtt elfogyasztjátok. 🙂

Időpont: 2016. November 19, 16.30-20
Aktuális menü: kardamomos sütőtökkrém leves, kurkumás jázmin rizs, wokos sabji, alma csatni, gyümölcsös halava

Ára: 6.000.- Ft/fő/alkalom, mely tartalmazza az ételek receptjeit is és jó néhány praktikát.

A tanfolyamot tartja: Furka Sándor/Santa- vegetáriánus szakács és Dr. Kotroczó Anikó – Az alternatív gyógyászat doktora  és a Sarasvati szakmai vezetője.

A tanfolyam helyszíne: Sarasvati Központ 1043 Budapest, Gábor László u. 3/b

Jelentkezés a recepcio@sarasvati.hu e-mail címen.

Copyright © 2020. Sarasvati Worldwide Ltd. | Minden jog fenntartva.

Adatvédelem | Impresszum

Scroll to Top