SMR System szeminárium

Jobb közérzet,szabad mozgás
Gyorsabb edzés utáni regeneráció
Hatékony módszer a tartásbeli problémák javítására
Költséghatékony megoldás a masszázs területén

Az SMR System használata elengedhetetlen a mai világban és a mindennapi életedben, főleg ha ülőmunkát végzel. Akik már rendszeresen használják az SMR Systemet, rengeteg pozitív visszajelzést adtak nekünk a jótékony hatásairól.

SMR_2

Részletek:

Olyan masszázs jellegű technikákat sajátíthatsz el, amelyeket egy polifom henger segítségével önmagadon alkalmazhatsz a szabad és fájdalommentes mozgás érdekében! Az eszköz használata nem igényel semmi előképzettséget, a gyakorlatok viszonylag könnyen elsajátíthatók így szinte bárki által használható ez a rendszer.

Mi az SMR System?

Az SMR System, ahogy a nevében is benne van, az SMR-re, mint izompólya fellazító technikára épül. Egyszerű, lassú, kontrollált mozdulatok jellemzik, nem a fájdalom generálása, elviselése a cél, hanem annak, mint jelzőrendszernek a felhasználása, az izompólya ellazítása érdekében.

Sportolóknál bemelegítésre is alkalmazható, gyorsítja a regenerációt, fokozódik a teljesítmény, csökken az izomláz. A rehabilitációban többek között fájdalomcsökkentésre, az ízületi mozgékonyság javítására, a testtudat fejlesztésére jól használható.

Mit jelent az SMR?

Az SMR – SelfMyofascialRelease – annyit tesz, mint “saját magunk izompólyáinak felszabadítása”.

Mire jó az SMR System?

Az SMR System módszerével végzett SMR gyakorlatokat rendkívül hatékonyan tudjuk alkalmazni a rehabilitáció területén, gerincproblémák, izom- és ízületi fájdalmak csökkentése, fájdalomcsillapítás, stresszoldás, cellulitisz (narancsbőr), regeneráció meggyorsítása, teljesítmény növelése esetén, bármilyen edzés kiegészítőjeként, vagy a testtudat fejlesztésének eszközeként.

Kiknek ajánlott?

Ha eddig nem sportoltál, de szeretnéd elkezdeni, akkor ez egy remek eszköz ahhoz, hogy formáld az alakod, fejleszd az izomzatod és egyúttal megszabadulj a mindennapok fájdalmaitól és stresszhatásaitól. Azok számára, akik valamilyen testedzést folytatnak, az SMR System gyakorlatai biztosítják a gyorsabb regenerációt, a sérülések megelőzését, bizonyos esetekben oldhatóvá válnak a régebbi sérülésekből adódó, az edzést gátló ízületi, illetve izomproblémák. Az izompólya fellazításával az izmok visszanyerik az optimális izomhosszt, így hatékonyabb és biztonságos erőkifejtésre lesznek képesek.

Abban az esetben, ha valaki egy sérülés utáni rehabilitációs időszakban van, esetleg nem végez rendszeres testmozgást, remek kiegészítő lehet, hiszen az SMR System használatával oldódik a feszültség, megszűnik a stressz, ennek következtében csökkenhetnek azok a fájdalmak, amelyek az izompólya feszültségéből erednek.

SMR_1

Néhány példa, eddigi tapasztalataink alapján:

  • protézisek utáni rehabilitáció, a gyógytorna kiegészítőjeként
  • hátfájás, gerincferdülések
  • az izmok könnyebb és gyorsabb regenerálódása és fejlődése
  • csökken a nem kontaktos sérülések száma
  • letapadt és behegesedett szövetek fellazulnak
  • méregtelenítés – serkenti a vér- és nyirokkeringést
  • megszüntethető az izomláz
  • növekszik az ízületek mozgástartománya
  • menstruációs fájdalmak csökkentése

Szeminárium: az alapszintű SMR System szeminárium főként a gyakorlati képzésre összpontosít. Valamennyi SMR gyakorlatot alaposan betanítunk és begyakoroltatunk. Mindemellett kifejtjük a módszer elméleti hátterét, alkalmazási lehetőségeit is.
Miért jó neked, ha irodai, ülő munkát végzel, miért van rá szükséged, ha fizikai, megerőltető a munkád, miért veszed hasznát ha sportoló vagy és miért jó a növésben lévő gyermekednek? Ilyen és sok ehhez hasonló kérdésre kapod meg a választ és hozzá az eszközt!

Képzés időpontja: 2015. október 17. 16:30-tól 19:30-ig

Helyszín: Sarasvati Oktatási Központ, Budapest IV. kerület, Gábor László u. 3/b.

Oktató: Katona Zsuzsanna, SMR System instructor, K-ActiveTape terapeuta, gyermek- és kismamajóga oktató

Képzés díja: 9.000,- Ft + 10.000,- Ft SMR henger, melyet a képzést követően a Tiéd lesz!

ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES. Maximált létszám 15 fő!

Copyright © 2020. Sarasvati Worldwide Ltd. | Minden jog fenntartva.

Adatvédelem | Impresszum

Scroll to Top