SHIATSU masszázs – alaptanfolyam

27 órás HÉTVÉGI Shiatsu masszázs alap tanfolyam indul profi shiatsu terapeuta vezetésével 2017. május 26-28. között (péntek délután, szombat-vasárnap egész nap) .

Egy órás, teljes testes kezelés végrehajtását sajátíthatod el a 2 és fél napos képzés alatt!

A hangsúly a gyakorlaton van. Megismerkedünk a shiatsu elméleti alapjaival, így  könnyebben megtanulhatod az érintéssel való kommunikáció művészetét, annak segítő erejét.

Az érintés beindít olyan ideg- és immunrendszeri folyamatokat, melyek hatással vannak testi fejlődésünkre, jóllétünkre és gyógyulásunkra, ugyanígy annak hiánya is. Akár tudatosak vagyunk róla, akár nem, az érintésnek hatalmas ereje van!

Magzat korunktól az utolsó óránkig kísér bennünket a különböző érintések és kapcsolatteremtés iránti vágyunk, életkorunktól és élethelyzetünktől függően változó jelentéssel és jelentőséggel. Az érintés nemcsak szükséglet, hanem jelzés is, mellyel kifejezhetünk szeretetet, lelkesedést, bizalmat, örömöt, támogatást, vigasztalást, együttérzést, gondoskodást, figyelmet, vagy éppen büntetést.

Ezen a tanfolyamon megtanítjuk, hogy a tudatos érintéssel hogyan segíthetünk a szeretteinknek, barátainknak, hozzánk fordulóknak felfrissülni, stresszt oldani, fájdalmat csökkenteni, vagy megszüntetni, illetve egymáshoz közelebb kerülni.

shiatsu_massage_tech

 

A képzés anyaga az alap tanfolyamon:

  • egy teljes alapkezelés technikáinak és menetének elsajátítása
  • a shiatsu alapvető jellegzetességei és szabályai
  • a kezelés hatásmechanizmusa
  • alapvető ismeretek testünk energia-működéséről
  • Do-in gyakorlatok (gyógyító önmasszázs és meridián-gyakorlatok)

Az alaptanfolyam elvégzésével a résztvevők nem válnak terapeutává! A tanfolyamon az egy órás kezelés menetét sajátíthatják el a hallgatók.

Időpont: 2017. január 13-15. (péntektől vasárnapig). A tanfolyam 2017. január 13-án 16:00-kor kezdődik, szombat és vasárnap az oktatás 10:00-17:00 óra között van.

Helyszín: Sarasvati Oktatási Központ – Budapest IV. kerület,  Gábor László u. 3/b.

A képzés vezetője: Eicher Tamás – shiatsu terapeuta, szakképzett ápoló

A tanfolyam ára: 27.500,- Ft, mely tartalmazza a jegyzet költségét is.

Jelentkezni a recepcio@sarasvati.hu mail címe, vagy a +36 70 426 3444-es telefonszámon lehet.

Copyright © 2020. Sarasvati Worldwide Ltd. | Minden jog fenntartva.

Adatvédelem | Impresszum

Scroll to Top