Sarasvati nyári női jógatábor

A Sarasvati női jóga táborban olyan témákat érintünk, amelyek a nőiséghez, női életszakaszokhoz kapcsolódnak. Minden nap két jógaóra és egy pránajáma gyakorlás lesz, ezenkívül sok-sok beszélgetés és előadás női témákról, úgy, mint a női archetípusok, a női életszakaszok lelki-testi megélései, rítusok és rituálék, ciklus szerinti gyakorlás.

Időpontja: 2018. július 11-15. (szerda-vasárnap)

Helyszín: Kincsem Lovaspark Attila domb – Tápiószentmárton (2711 Sőregi út 1.)

A helyszín különlegességéről:

Földünk egy sajátos, több forrásból származó geomágnesességgel bír, amit egyrészt a Hold mozgása vált ki, más részben a föld mélyében egyenlőtlenül elhelyezkedő radioaktív anyagok sugárzása.

Az Attila dombon a tapasztalatok szerint sajátos jellemzőkkel rendelkező elektromágneses és radioaktív erőterek alakultak ki. Ezek az erőterek még a föld mélyebb rétegeiben, a geológiai kőzetviszonyok különös rétegződésének az eredményeként indukálnak egy alacsony frekvenciájú modulált másodsugárzást is.

A domb különleges hatására egy beteg ló gyógyulása hívta fel a figyelmet. A szegény állatról már mindenki lemondott. Kiengedték hát a bekerített területre, és várták, hogy csendben elpusztuljon. Aztán mindenki megdöbbenésére a ló néhány nap múlva tökéletes állapotban került elő. Azóta a domb gyógyító erejének híre elterjedt az egész országban és betegek sokasága keresi fel napról-napra és tölt el itt néhány órát. A világhírű csodakanca, Kincsem itt született, kifutója pedig éppen az Attila dombon volt. Többen ezzel magyarázták egyedülálló sikersorozatát. (Kincsem életében egyetlen vereséget sem szenvedett. 54-szer indult versenyen és mind az 54-et meg is nyerte.)

   

Költségek: a jógatábor teljes költsége 67.500,- Ft, mely tartalmazza a szállást (2-3 ágyas szobában), a napi háromszori étkezést (a megérkezés és a távozás napján két étkezést) és a tábori programokon való részvételt.

A helyszínre utazás egyénileg történik.

Egyéb fontos tudnivalók:  

Mindenképpen hozz magaddal:

  • jógamatrac – pár darabot mi is hozunk, de ha van sajátod azt mindenképp hozd Magaddal!
  • pléd vagy pokróc
  • időjárásnak megfelelő jógaruházat
  • napsugárzástól védő krém
  • szúnyog riasztóspray
  • jegyzetfüzet
  • fürdőruha

A tábor oktatói: 

dr. Kotroczó Anikó – Alternatív gyógyászat doktora (jóga, ayurvéda szakirányban), Vaisnava jógamester, Ayurvédikus jógaterapeuta, 5000 órás grandmaster jógaoktató

É. Nagy Zsófia – 1000 órás master Jógaoktató, Vaisnava jógamester, Női jóga oktató, Body-ART oktató

Király Gabriella – Senior és női jóga oktató, mentálhigiéniai szakember, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta

Bacsa Terka – 1000 órás master Jógaoktató, Vaisnava jógamester, Kismama-babamama és női jóga oktató

Eicher Tamás – shiatsu terapeuta

6_ayurveda3

A táborban lehetőség van különféle ájuvédikus terápiát, és indiai masszázst is kipróbálni. A kezeléseket indiai ájurvédikus terapeuta kollégánk fogja biztosítani, melyre előzetesen be kell jelentkezni legkésőbb az érkezés napján.

A kezeléseknek plusz költsége van, mely a választott terápiától függ, és a helyszínen fizetendő!

Bővebb információ az ájurvédáról és a kezelésekről: http://www.sarasvati.hu/sarasvati-ayurveda/

Jelentkezni: jelentkezes@sarasvati.hu e-mail címen lehet.

Copyright © 2020. Sarasvati Worldwide Ltd. | Minden jog fenntartva.

Adatvédelem | Impresszum

Scroll to Top