Sarasvati nyári haladójóga tábor

A tábor olyan jógagyakorlóknak szól, akik vagy végzett jógaoktatók, vagy régebb óta és intenzíven jógáznak. Fókuszban a vinyasa típusú gyakorlás lesz, mind az indiai (vinyasa krama) módszer szerint (kötött sorozatok), mind pedig az amerikai (vinyasa flow) rendszer szerint (folyamatos mozgás és áramlás a jógázásban) tartjuk az órákat. Ezen kívül lesz tradicionális haladó hatha jóga óra, előadással és beszélgetéssel.

sarasvati_halado_jogatabor

Időpontja: 2016. július 06-10.

Helyszín: Pandora Apartman, Mezőkövesd, Zsóry-fürdő, Pandora utca 1.

A Pandora Apartmanok 48 m2-es kőházak, két hálószobával, nappalival, konyhával, zuhanykabinos fürdőszobával, külön WC-vel. Az apartmanokban hatan is kényelmesen elférnek. Az egyik hálószobában franciaágy, a másikban két különálló ágy, a nappaliban kihúzható kanapé található. Minden házhoz tartozik egy kis terasz és saját parkoló. Az apartmanok télen fűthetők, nyáron klimatizálhatók. Mozgáskorlátozott vendégeknek egy speciálisan kialakított apartman áll a rendelkezésükre. Minden apartmanban van televízió, étkezősarok, jól felszerelt konyha (edények, evőeszközök, elektromos főzőlap, hűtőszekrény, vízforraló, konyharuha), a hálószobákban ágynemű, törülközők.

A szállás a mezőkövesdi Zsóry Fürdő területén helyezkedik el, így a tábor résztvevői a fürdő nyitvatartási ideje alatt korlátlan számú belépésre jogosultak a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőbe. Az érkezés és az elutazás napján a fürdő szolgáltatásait nyitástól zárásig lehet igénybe venni. Kiegészítő jegyet csak a Szaunavilágba kell váltani.

zsory_apartman2 zsory_apartman5 zsory_apartman6

Költségek: a jógatábor teljes költsége 65.000,- Ft, mely tartalmazza a szállást, a napi háromszori étkezést (a megérkezés és a távozás napján két étkezést), Zsóry Fürdő használatát, és a tábori programokon való részvételt.

A helyszínre utazás egyénileg történik.

Egyéb fontos tudnivalók:

Mindenképpen hozzatok magatokkal:

jógamatrac – pár darabot mi is hozunk, de ha van sajátod azt mindenképp hozd Magaddal!
pléd vagy pokróc
időjárásnak megfelelő jógaruházat
napsugárzástól védő krém
szúnyog riasztóspray
jegyzetfüzet
fürdőruha

A tábor oktatói:

Kotroczó Anikó– ayurvédikus jógaterapeuta, vaisnava jógamester

Hegedűs Zsolt– ayurvédikus jógaterapeuta, vaisnava jógamester

Nishal Ghale – ayurvédikus terapeuta, jógaoktató

Farkas Zsuzsi – vinyasa jógaoktató

6_ayurveda3

A táborban lehetőség van különféle ayuvédikus terápiát, és indiai masszázst is kipróbálni. A kezeléseket indiai ayurvédikus terapeuta kollégánk fogja biztosítani, melyre előzetesen be kell jelentkezni legkésőbb az érkezés napján.

A kezeléseknek plusz költsége van, mely a választott terápiától függ, és a helyszínen fizetendő!

Bővebb információ az ayurvédáról és a kezelésekről: http://www.sarasvati.hu/sarasvati-ayurveda/
Jelentkezni: jelentkezes@sarasvati.hu mail címen lehet.
arasvati.hu

Copyright © 2020. Sarasvati Worldwide Ltd. | Minden jog fenntartva.

Adatvédelem | Impresszum

Scroll to Top