4 alkalmas NŐI JÓGA tanfolyam

További alkalmak: 05.15., 05.22, 05.29.,
Oktatók:
É. Nagy Zsófi, Bacsa Terka

A nő folyton változik. Mikor abba az életciklusba ér, mikor menstruációja határozza meg nőiségét, az állandóság iránti igényét aktuális határainak tiszteletben tartása adhatja meg.

A női nemi működés ciklikus jellegű. Szerencsés, ha a jóga gyakorlást egy nő számára a ciklusához való igazodás határozza meg. Mind a ciklus alatti hormonális változások, mind a menstruáció igénybe veszi a női testet, ezért szükséges lehet a gyakorlást is a megváltozott energiaszinthez igazítani. A testünkben zajló folyamatok mellett ugyanolyan jelentős szerepe van a mentális tényezőknek is, melyek szintén hormonális befolyás alatt állnak.

  • 1. alkalom: a menstruáció napjai – Kímélő, feszültség- és görcsoldó gyakorlatok.
  • 2. alkalom: a menstruációt követő napok – A regenerációt segítő, finom, nyugtató gyakorlás a harmonikus működésért.
  • 3. alkalom: az ovulációt megelőző napok és az ovuláció időszaka Ebben az időszakban minden szempontból terhelhetőbbek vagyunk, indul az erősítés, és az összetettebb pózok.
  • 4. alkalom: az ovuláció utáni és a menstruáció előtti napokLassabb, kevésbé megterhelő gyakorlás, fókuszban a test alapos átmozgatása, és a kiegyensúlyozás, harmonizálás, valamint stresszoldás, kíméletes mozgás, energiaszint emelés, PMS tünetek enyhítése.

A tanfolyam ára: 8400,- mely tartalmazza a tanfolyami jegyzetet is.
Alkalmanként is jöhetsz, ennek ára 2400,-

Jelentkezés: recepcio@sarasvati.hu

Várunk szeretettel!

Copyright © 2020. Sarasvati Worldwide Ltd. | Minden jog fenntartva.

Adatvédelem | Impresszum

Scroll to Top