100 órás Sarasvati Dinamikus jóga Oktatói Továbbképzés – Vinyasa Flow és Hatha Flow Továbbképzés

A 100 órás jógaoktatói továbbképzés célja olyan szakemberek képzése, akik jártasak és jól alkalmazzák a tradicionális hatha jóga elemeket folyamatos mozgásban és áramlásban, mint amilyen a dinamikus jóga. Ismerik a különböző jógagyakorlatokat és ezek variációit, és önálló sorozatokat képeseket elkészíteni, tanítani. Óráik dinamikusak és változatosak.


A VINYASA FLOW azonban felépítésében némileg különbözik a tradicionális hatha jóga óráktól. Nagyon lágy, mozgással összehangolt légzéssel dolgozik, finom összekötésekkel építi fel gyakorlatait, mely aztán egy folyamatos, dinamikus áramlásban teljesedik ki. Az ászanákat sorozatba rendezve gyakorolja, de ezek a sorozatok nem állandóak.  Az egymást követő ászanák sorát az oktató egy bizonyos témára, testrészre, energiaközpontra vagy úgynevezett “peak, azaz csúcs” pózra fókuszálja.

Hallgatók megtanulják, hogy:

– mitől vinyasa egy vinyasa óra

– hogyan hozzuk létre az áramlást

– pontos sorozatok

– csúcs póz kialakítása – peakpose – jelentősége

– miért fontos a bemelegítés

– hogyan kötjük össze a pózokat

– napüdvözlet A és B variáció (Asthangás) pontos kivitelezése és annak tanítása

– jóga anatómia kicsit másként, haladó szinten

– jóga filozófia

– ájurvéda alap ismeretei- ezzel is növelhető a gyakorlatok változatossága, ha ismerjük az alaptípusokat (dósákat), illetve széleskörű tudást ad a jóga „gyógyászatáról” is.

– légzés szerepe a mozgásban, hogy minden mozdulatunkat a légzés irányítson, és a légző gyakorlatok fontossága

– mudrák, gyakorlati útmutatás

– nehezebb jógapózok tanítása, hogyan tanítod meg, hogyan lesz belőle “peakpose”, mire figyelj amikor gyakorlod, hogyan tanítsd meg a gyakorlóidnak, hogyan készíts fel egy “peakpose”-t

– ászana doktor alap ászanáknál, igazítás szerepe és fontossága, mikor és hogyan igazítsd a gyakorlóidat

napudvozlet2

A tanításunk életszerű nemcsak ábrákkal hanem gyakorlatokkal fűszerezve tanítjuk, megtapasztaljuk a saját testünkön és gyakorlásunkon keresztül, mind a mozgás örömét, mind az ászanák kivitelezését, és az anatómiát.  Ez alapján könnyebb elsajátítani a helyes és helytelen gyakorlást és az igazításokat.

A továbbképzés 100 órás, nemzetközileg akkreditált képzés. Az INTENZÍV képzés során az oktatás 9-18 óra között tart. A hétvégi képzés esetén a tanfolyam 5 hétvégéből áll, szombatonként és vasárnaponként van tanítás 9-17 óra között.

A képzésre való jelentkezés előfeltétele alapfokú jógaoktatói végzettség.

A képzés dátumai: hamarosan közzétesszük 🙂 

A képzés helyszíne: Sarasvati Oktatási Központ, Budapest IV. kerület, Gábor László utca 3/b.

A képzés oktatója:

Farkas Zsuzsa – Tanító, testnevelő, 1000 órás Jógaoktató, Vinyasa Flow, Yin jóga és Gyerekjóga oktató, a Szivárvány Gyermekterápia megalkotója.

A képzés díja egy összegű fizetés esetén: 149.000,- Ft 

Részletfizetés lehetséges maximum 3 részletben. Ez esetben a képzés díja: 169.000,- Ft.

Jelentkezésedet 40.000,- Ft előleg befizetésével erősítheted meg, mely összeget a Sarasvati Worldwide Ltd. OTP Banknál vezetett 11742087-29902169 számú bankszámlaszámára kérünk megfizetni.

Az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) ITT olvashatod.

Jelentkezés és további információ: jelentkezes@sarasvati.hu e-mail címen, vagy a 30/935-9023-as telefonszámon.

Hogyan tudok jelentkezni?

Add meg a neved, e-mail címed, telefon számod, majd fizesd be a szeminárium díját! A Regisztrációd mivel limitált a résztvevők száma, akkor lesz végleges, ha befizetted az időpont szerint aktuális díjat. Ha sikerül jelentkezned, azt ki írja a honlap, valamint kapsz egy üzenetet a megadott postafiókodba, a további részletekről! Jelentkezéseddel elfogadtad a Sarasvati Oktatási Központ ÁSZF-ét (általános szerződési feltételek).
Hogyan szólíthatunk? *
Teljes neved: *
e-mail címed: *
Céged neve (ha van):
Irányítószám: *
Település: *
Utca, házszám: *
Telefon: *
Hozzájárulok, hogy e-mailt küldjenek nekem a képzésekkel kapcsolatban.
Az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom.