Gerincterápia

A terápia kézi korrekciója során a gerinc és a test ízületeinek megfelelő helyzetbe hozásával nyerjük vissza a testi szimetriát, ami előfeltétele a testi-lelki egészség helyreállításának.

A gerincterápia Scoliosis, Scheuermann és Bechterew kórra, illetőleg bármely nyaki-, háti-, derék- vagy végtagba kisugárzó idegi fájdalomra, izomfájdalomra és ízületi beszűkülésre, valamint gyakori, visszatérő fejfájásra is gyógyítólag hat.

A betegségek megelőzésében és kezelésében is fontos szerepet játszik a gerincterápia, mivel a mozgás szervrendszerén keresztül a belső szervek működésére is hatással van, energetizálásuk pedig a gerinc melletti meridián pontok ingerlésével történik.

A kezelés nagyobbik részében izomlazítás és nyújtás történik a görcsösség megszüntetése, és az izületek felszabadítása végett, amit azok kimozgatása követ, végül a páciens elsajátíthatja a terápia hatékonyságát fokozó önkorrekciós gyakorlatokat, a helyes testhelyzeteket és mozdulatokat.

A kezelés személyre szabott, és az adott probléma krónikussága révén több alkalmat is igénybe vehet, mely Csécs Viktor terapeuta által végzett módszerekkel történik.

Kezelések fajtái

 1. Dorn-terápia
 2. Csontkovácsolás
 3. Svédmasszázs
 4. Köpölyözés
 5. Ideg kezelés
 6. Triggerpont kezelés
 7. Kineziotape

Kezelési árak

 • Komplex gerincterápia: 10.000,- Ft (1 órás diagnosztizált, teljes testet érintő terápia)
 • Regeneráló gerincterápia: 8.000,- Ft (~3/4 órás állapotfenntartó testkezelés)
 • Egy testtájékos ismételt kezelés, vagy Evminov gerinctorna: 6.000,- Ft (~1/2 órás nyak- vagy derékfájdalom kezelés, vagy rehabilitációs torna)
 • Kiegészítő kezelések: denevérpad, kineziotape, flossing, köpöly, lágylézer, guasha és elektroterápia komplexitásuktól függően 3-8.000,- Ft (javaslatra történő fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő terápiák)

Kedvezmények

20% tűzoltók, rendőrök és diákok /20 éves korig/ kezeléseiből!

BEJELENTKEZÉS: +36 70 592 0999-es telefonszámon lehet vagy a recepcio@sarasvati.hu e-mail címen.

Scroll to Top