GERINCTERÁPIA

A terápia kézi korrekciója során a gerinc és a test ízületeinek megfelelő helyzetbe hozásával nyerjük vissza a testi szimetriát, ami előfeltétele a testi-lelki egészség helyreállításának.

A gerincterápia Scoliosis, Scheuermann és Bechterew kórra, illetőleg bármely nyaki-, háti-, derék- vagy végtagba kisugárzó idegi fájdalomra, izomfájdalomra és ízületi beszűkülésre, valamint gyakori, visszatérő fejfájásra is gyógyítólag hat.

A betegségek megelőzésében és kezelésében is fontos szerepet játszik a gerincterápia, mivel a mozgás szervrendszerén keresztül a belső szervek működésére is hatással van, energetizálásuk pedig a gerinc melletti meridián pontok ingerlésével történik.

A kezelés nagyobbik részében izomlazítás és nyújtás történik a görcsösség megszüntetése, és az izületek felszabadítása végett, amit azok kimozgatása követ, végül a páciens elsajátíthatja a terápia hatékonyságát fokozó önkorrekciós gyakorlatokat, a helyes testhelyzeteket és mozdulatokat.

A kezelés személyre szabott, és az adott probléma krónikussága révén több alkalmat is igénybe vehet, mely Csécs Viktor terapeuta által végzett módszerekkel történik.

Kezelések fajtái:

 1. Dorn-terápia
 2. Csontkovácsolás
 3. Svédmasszázs
 4. Köpölyözés
 5. Ideg kezelés
 6. Triggerpont kezelés
 7. Kineziotape

 

Kezelési árak:

 • Az 1 órás alapkezelés: 6.000,- Ft
 • A 30 perces egy testtájékos kezelés: 4.000,- Ft
 • Az 1 óra 30 perces teljes testkezelés: 8.000,- Ft
 • Kineziotape ragasztás testtájanként további +1.000,- Ft

 

BEJELENTKEZNI: +36 70 426 3444-es telefonszámon lehet

Vagy: a recepcio@sarasvati.hu mail címen