Ájurvédikus masszázs tanfolyam

Ájurvédikus masszázs tanfolyam

Miről szól a képzés?

A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik rendelkeznek az ájurvéda elméleti alapismereteivel, és gyakorlatban magas szinten képesek terápiás segítséget nyújtani az arra rászorulóknak, az elsajátított ájurvédikus olajos és por masszázsterápiák alkalmazásával.

Célunk, hogy az Ájurvédikus Masszázsterapeuta a fenti területeken biztosan mozogjon, a képzés végén megszerzett szakképzettségen belül, az orvos által javasolt ájurvédikus terápiákat és prevenciós eljárásokat önállóan végezze.

A képzés 40 órás, oktatási regisztrációs számmal ellátott tanúsítványt ad.

Kinek ajánljuk?

A képzést ajánljuk: masszőröknek, manuálterapeutáknak, jógaterapeutáknak, természetgyógyászoknak és egyéb segítő szakmákban dolgozóknak.

Az Ájurvédikus Jógaterapeuta, Integratív Ájurvéda Tanácsadó  és a Tradicionális Jógaoktatói képzésünket végzett hallgatóinknak továbbképzésként javasoljuk.

Képzés végén a szakmai előképzettséggel rendelkező hallgatók “Ájurvédikus Masszázsterapeuta” tanúsítványt kapnak, akik nem rendelkeznek szakmai előképzettséggel, igazolást kapnak a képzés elvégzéséről.

Modulok

  1. Ájurvéda bemutatása és dósa elmélet és gyakorlat
  2. Ájurvédikus masszázs elmélet
  3. Masszázs protokoll
  4. Ájurvédikus masszázs gyakorlata

A képzés oktatói:

  • Dr. Kotroczó Anikó – az Alternatív gyógyászat doktora, Ájurvéda szakértő
  • Rhorer Viktor – Ájurvédikus masszőr, Masszázs és Manuálterapeuta

A képzés időpontja:

Az időpontokat hamarosan közzétesszük.

A képzési napokon az oktatás 09 órától 16 óráig tart.

A képzés helyszíne:

Sarasvati Oktatási Központ, 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61. 2. emelet (Alumíniumgyár épülete)

A képzés díja:

150.000,- Ft egy összegben kifizetve.  

Jelentkezésedet 50.000.- Ft előleg befizetésével erősítheted meg a Sarasvati Worldwide Ltd. OTP Banknál vezetett 11742087-29902169 számú bankszámlaszámára  tudod utalni. A fennmaradó összeget egy összegben vagy részletekben tudod befizetni.

FONTOS! A regisztrációs díj foglalóként működik, csak akkor áll módunkban visszafizetni, ha a képzés a szervezők hibájából nem indul el.

Jelentkezés és egyéb információk:

Jelentkezni a csatlakozási gomb megnyomásával, és a részvételi díj megfizetésével lehet.

Jelentkezni minden esetben csak a teljes összeggel tudsz!
A csatlakozás gombra kattintva menj végig a rendelési folyamaton, a végén a fizetésre kattintva. Itt nem kell számlaszámot megadnod! Ha sikeres a regisztráció, kapsz egy visszaigazoló e-mailt, melyben benne lesz a regisztrációs szám és az alábbi számlaszám, ahova utalhatod az előleget vagy a kedvezményes összeget:
Sarasvati Worldwide Ltd. magyarországi fióktelepe OTP Bank : 11742087-29902169
IBAN szám: HU87 1174 2087 2990 2169 0000 0000
SWIFT/BIC Code – OTPVHUHB

További információ: jelentkezes@sarasvati.hu e-mail címen, vagy a 70/426-3444-es telefonszámon.

Hallgatók felvételének feltételei:

Nincs külön feltétel.

Jelentkezés a képzésre

Add meg a neved, e-mail címed, telefon számod, majd fizesd be a képzés díját! A regisztrációd mivel limitált a résztvevők száma, akkor lesz végleges, ha befizetted az időpont szerint aktuális díjat. Ha sikerül jelentkezned, azt kiírja a honlap, valamint kapsz egy levelet a megadott e-mail címedre a további részletekről! Jelentkezéseddel elfogadtad a Sarasvati Oktatási Központ ÁSZF-jét (általános szerződési feltételek).

Scroll to Top