50 órás Sarasvati Yin Jóga Oktatói Továbbképzés

2020. július 13-án elindítjuk a 50 órás Sarasvati® Yin Jóga Oktatói Továbbképzésünket nemzetközi akkreditációval!

Az 50 órás oktatóképzés célja olyan szakemberek képzése, akik jártasak és jól alkalmazzák a yin jóga elemeket, ismerik a test anatómiáját a testet behálózó meridián pályákat.

Folyamatos áramlásban meg tanulod tanulni a statikus mély meditatív állapotú gyakorlást. Megérted magát a yin jógát, az ászanákat, a csendet és ellazult gyakorlást. Mivel a Yin jóga pózok többnyire passzív pózok, főként a talaj közeli ászanák csoportjából áll, és a pózok száma lényegesen kevesebb, mint amit a hatha jógában.

A Yin jóga célja, hogy pózokban egy mély ellazult állapotot érj el, ahol megnyílik egy belső valóság egy mély tér, ahol érdemes elidőznöd és ellazulhatsz. Ebben a helyzetben az izmok elernyednek mélyen a test minden szövetéig, a csontokig bezárólag, így gyakorlásod lehetőséget ad a test mélyebb rétegeinek elérésére.

A pózokat három, öt, vagy akár húsz percig is tartjuk, ezen idő kitöltése az energia megtartása az oktató feladata. Mi segítünk, megérteni ebben az időben oktatóként mit kell csinálnod, és hogyan tudsz a legjobban figyelni a gyakorlóidra.   A pózban töltött idő a meditációban eltöltött időhöz hasonlít. Mivel egy Yin órán sok janghoz hasonló póz fordul elő, azon kívül, hogy más a nevük, ez az, ami segít a abban, hogy az elmédet a jang felől a yin felé irányítsd azaz, az aktívból a passzívba hogyan jutsz el.

A SARASVATI Yin Jóga Oktató képzés célja

 • olyan szemlélet és oktatás kialakítása, bemutatása ahol oktatóként bátran és szabadon tudsz sorozatokat, óratervet kialakítani akár a meridián pályákra, vagy akár egy különleges mentális témára vonatkozóan
 • megtanulod az igazításokat és az eszközök használatát pózonként, hogy a lehető legtöbb figyelmet tudj biztosítani a tanítványaidnak és közben magabiztos oktató legyél 
 • hogyan tervezz meg egy yin-jang típusú órát
 • bátran merd használni a jang-os gyakorlás méltó befejezéseként

  Oktatás tematikája és tantárgyak:

  • Yin jóga ászanák
  • Meridián pályák ismerete

  Oktatási módszerek:

  • előadások
  • gyakorlati órák
  • otthoni gyakorlatok
  • hospitálás
  • gyakorlás (egyéni és csoportos) 

  Kinek ajánljuk a yin jóga képzést?

  Végzett oktatóknak, akik szeretnék a tudásukat bővíteni és jobban megismerni a yin jógát.

  A képzés dátuma: 2020. július 13-16 (hétfő-csütörtök) Vizsga: 2020. július 17-én.

  A képzési napokon az oktatás 9:00-16:00 óra között tart. 

  A következő képzés 2020 őszén, félintenzív formában lesz megtartva.

  A képzés helyszíne: Sarasvati Oktatási Központ, Budapest IV. kerület, Gábor László utca 3/b.

  A képzés oktatói:

  Farkas Zsuzsa – Tanító, testnevelő,  1000 órás master jógaoktató, Yin Jóga, Vinyasa Flow és Gyerekjóga oktató, a Szivárvány Gyermekterápia megalkotója.

  Dr. Puskás László Imre– alternatív pszichológiai tudományok doktora, természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus, aurikulo terapeuta.

  A képzés díja egy összegű fizetés esetén: 99.000,- Ft, mely magában foglalja a jegyzet költségét és a vizsga díját.

  Részletfizetés lehetséges maximum 3 részletben. Ez esetben a képzés díja: 119.000,- Ft.

  Jelentkezésedet 40.000,- Ft előleg befizetésével erősítheted meg, mely összeget a Sarasvati Worldwide Ltd. OTP Banknál vezetett 11742087-29902169 számú bankszámla számára kérünk megfizetni.

  Jelentkezés és további információ: jelentkezes@sarasvati.hu e-mail címen, vagy a +36 30 935 9023 és a +36 20 933 1292-es telefonszámokon.

  Az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) ITT olvashatod.

  Hogyan tudok jelentkezni?

  Add meg a neved, e-mail címed, telefon számod, majd fizesd be a szeminárium díját! A Regisztrációd mivel limitált a résztvevők száma, akkor lesz végleges, ha befizetted az időpont szerint aktuális díjat. Ha sikerül jelentkezned, azt ki írja a honlap, valamint kapsz egy üzenetet a megadott postafiókodba, a további részletekről! Jelentkezéseddel elfogadtad a Sarasvati Oktatási Központ ÁSZF-ét (általános szerződési feltételek).