100 órás Vinyásza jóga oktatóképzés

Nemzetközileg akkreditált 100 órás Vinyasa jóga oktatóképzési továbbképzés indul már végzett jógaoktatóknak!

A Sarasvati Vinyasa jóga oktatóképzés továbbképzésén megismerkedünk a jóga dinamikusabb irányzatával, a vinyasa jógával, ahol az ászanákat a légzés és a folyamatos mozgás köti össze. Az ilyen típusú gyakorlás lehetőséget ad a kreativitás kibontakozására, a folyamatos mozgás pedig koncentrációt igényel és végül egy dinamikus meditáció jöhet létre, ahol a test folyamatosan áramlik, a légzés lassú és kiegyensúlyozott, az elme pedig csendes.

Miről szól a vinyásza jóga oktatóképzés?

A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik képesek vinyasa típusú jóga órát megtervezni, összeállítani és megtartani.

Kinek ajánljuk?

A 100 órás továbbképzés Neked szól, ha már végzett jóga oktató vagy, és szeretnél mélyebb ismereteket szerezni a vinyasa jóga területén.

A képzés tematikája:

– hatha jóga vs. vinyasa jóga
– bevezetés az ájurvéda alapjaiba – a vinyasa jóga a testtípusok tükrében
– a tradícionális vinyasa irányzatok története
– ászanák és variációs lehetőségeik
– napüdvözlet, holdüdvözlet, földüdvözlet és variációik
– ashtanga vinyasa, vinyasa krama, agni jóga, detox jóga – betekintés az ismertebb vinyasa irányzatokba
– YinYang jóga – hogyan illeszthető a vinyasa típusú gyakorlás mellé a yin jóga, hogyan válik a yin gyakorlás flow élménnyé
– óra tervezési elvek, tematikák, struktúrák
– próbatanítások

A képzés menete:

A képzés minden nap 9-16 óráig tart.
A résztvevők vállalják a házidolgozat megírását (saját vinyasa sor megtervezése és megírása – 2-5 oldalban) és az óralátogatást (hospitálást).
A képzés vizsgával zárul. A vizsganapot megelőzően le kell adni a házidolgozatot és a hospitáló lapot. A vizsga elméleti része egy szóbeli vizsga (tételek) gyakorlati része egy óra(részlet) megtartása.

Óralátogatás(hospitálás):

10 alkalom vinyasa típusú jógafoglalkozás látogatása kötelező része a képzésnek, amit egy hospitálási naplóban kell vezetni (az offline hospitálás a preferált, de ha nem megoldható, azt egyedileg egyeztetjük, hogy hogyan helyettesíthető online hospitálással).

A képzés oktatója:

Jászai Zsófi – jógaoktató (1000 óra), Hatha jógaoktató, Ashtanga vinyasa oktató, Vinyasa krama oktató, Yin jógaoktató, Ájurvédikus jógaterapeuta, Gerincterápiás jógaoktató, Gyerekjóga oktató

A képzés időpontja:

  • 2023. szeptember 9-10.
  • 2023. szeptember 23-24.
  • 2023. október 7-8.
  • 2023. október 28-29.
  • 2023. november 11-12.

Vizsganap: november 26.

A képzési napokon az oktatás  9:00 órától 16:00 óráig tart.

A képzés helyszíne:

Sarasvati Oktatási Központ, 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61. 2. emelet (Alumíniumgyár épülete)

A képzés díja:

A képzés díja: 169.000.- Ft egy összegben kifizetve.

Részletfizetés maximum 3 részletben lehetséges! Részletfizetés esetén a képzés díja: 189.000.- Ft.

Részletfizetési adatlapot itt lehet letölteni. 

Jelentkezésedet 50.000.- Ft előleg befizetésével erősítheted meg a Sarasvati Worldwide Ltd. OTP Banknál vezetett 11742087-29902169 számú bankszámlaszámára  tudod utalni. A fennmaradó összeget egy összegben vagy részletekben tudod befizetni.

A képzés sikeres elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki.

Az oklevél kiadásának feltétele az elektronikusan küldött szerződések kitöltése és aláírása!

Lehetőség van a nemzetközi Yoga Alliance által kiállított oklevél igénylésére is, mely egyben fényképes regisztrációt is jelent. Ennek összegét a képzés díja nem tartalmazza, ez külön fizetendő.

FONTOS! A regisztrációs díj foglalóként működik, csak akkor áll módunkban visszafizetni, ha a képzés a szervezők hibájából nem indul el.

Jelentkezés és egyéb információk:

Csatlakozás gomb megnyomásával, és a részvételi díj megfizetésével lehet.
 
Jelentkezni minden esetben csak a teljes összeggel tudsz!
A csatlakozás gombra kattintva menj végig a rendelési folyamaton, a végén a fizetésre kattintva. Itt nem kell számlaszámot megadnod! Ha sikeres a regisztráció, kapsz egy visszaigazoló e-mailt, melyben benne lesz a regisztrációs szám és az alábbi számlaszám, ahova utalhatod az előleget vagy a kedvezményes összeget:
Sarasvati Worldwide Ltd. magyarországi fióktelepe OTP Bank : 11742087-29902169
IBAN szám: HU87 1174 2087 2990 2169 0000 0000
SWIFT/BIC Code – OTPVHUHB

További információ: jelentkezes@sarasvati.hu e-mail címen, vagy a +36 70 426 3444-es telefonszámon.

Hallgatók felvételének feltételei:

Ez a jógaoktatói továbbképzés olyan személyeknek szól, akik jártasak a hatha-jóga gyakorlásában, és ismereteiket szeretnék kiszélesíteni a tradícionális vinyásza típusú gyakorlásban is.

Jelentkezés a képzésre

Add meg a neved, e-mail címed, telefon számod, majd fizesd be a képzés díját! A regisztrációd mivel limitált a résztvevők száma, akkor lesz végleges, ha befizetted az időpont szerint aktuális díjat. Ha sikerül jelentkezned, azt kiírja a honlap, valamint kapsz egy levelet a megadott e-mail címedre a további részletekről! Jelentkezéseddel elfogadtad a Sarasvati Oktatási Központ ÁSZF-jét (általános szerződési feltételek).

Scroll to Top