GERINCTERÁPIA

A terápia kézi korrekciója során a gerinc és a test ízületeinek megfelelő helyzetbe hozásával nyerjük vissza a testi szimetriát, ami előfeltétele a testi-lelki egészség helyreállításának.

A gerincterápia Scoliosis, Scheuermann és Bechterew kórra, illetőleg bármely nyaki-, háti-, derék- vagy végtagba kisugárzó idegi fájdalomra, izomfájdalomra és ízületi beszűkülésre, valamint gyakori, visszatérő fejfájásra is gyógyítólag hat.

A betegségek megelőzésében és kezelésében is fontos szerepet játszik a gerincterápia, mivel a mozgás szervrendszerén keresztül a belső szervek működésére is hatással van, energetizálásuk pedig a gerinc melletti meridián pontok ingerlésével történik.

A kezelés nagyobbik részében izomlazítás és nyújtás történik a görcsösség megszüntetése, és az izületek felszabadítása végett, amit azok kimozgatása követ, végül a páciens elsajátíthatja a terápia hatékonyságát fokozó önkorrekciós gyakorlatokat, a helyes testhelyzeteket és mozdulatokat.

A kezelés személyre szabott, és az adott probléma krónikussága révén több alkalmat is igénybe vehet, mely Csécs Viktor terapeuta által végzett módszerekkel történik.

Kezelések fajtái:

  1. Dorn-terápia
  2. Csontkovácsolás
  3. Svédmasszázs
  4. Köpölyözés
  5. Ideg kezelés
  6. Triggerpont kezelés
  7. Kineziotape

BEJELENTKEZNI: +36 70 426 3444-es telefonszámon lehet

Vagy: a recepcio@sarasvati.hu mail címen